Familierestaurant Papa’s Pannenkoeken opent in Utrecht Leidsche Rijn

Auteur: redactie
Opening 14 mei 2024
Familierestaurant Papa’s Pannenkoeken opent in Utrecht Leidsche Rijn Herman van den Berg, eigenaar Papa's Pannenkoeken

Het nieuwe familierestaurant Papa’s Pannenkoeken opent binnenkort haar deuren in Utrecht Leidsche Rijn, voor de opening van het restaurant is een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow. Ondernemer Herman van den Berg is ook eigenaar van Tante Truus Woerden, deze vestiging gaat vanaf 1 juli ook verder onder de naam Papa’s Pannenkoeken. Voor de opening van Leidsche Rijn is in korte tijd al 63.000 euro opgehaald.

Papa’s Pannenkoeken is een pannenkoekenrestaurant waar gasten met het hele gezin terecht kunnen. Het restaurant is specifiek ingericht voor jonge kinderen, maar er is ook gedacht aan hun ouders en grootouders. In het restaurant is een speeltoestel van wel zes meter hoog en een LEGO-muur met duizenden stukjes te vinden. “We staan bekend om onze Hollandse pannenkoeken, maar we hebben ook een uitgebreid ander menu met onder andere flammkuchen, broodjes, cocktails en speciaalbiertjes. Zo kunnen de ouders genieten terwijl hun kinderen lekker spelen”, aldus Van den Berg.

Woerden en Leidsche Rijn

Ondernemer Herman van den Berg is ook eigenaar van Tante Truus in Woerden. In 2020 was Van den Berg te gast bij Tante Truus in Houten en over dat restaurant was hij zo enthousiast dat hij in 2022 een Tante Truus voor zichzelf begon. “Nu twee jaar later, wil ik ondanks het goede contact met de eigenaar van Tante Truus voor mezelf verder. Daarom wordt Tante Truus Woerden vanaf 1 juli ook Papa’s Pannenkoeken, dat geeft mij meer vrijheid in het eigen ondernemen en ik zit vol ideeën die ik uit wil voeren”, vertelt hij. Tante Truus Houten blijft onder de huidige naam bestaan.

Crowdfunding

Om de vestiging in Leidsche Rijn te openen is van den Berg een crowdfunding gestart via CrowdAboutNow, al 63.000 euro is opgehaald. Minimaal is er 100.000 euro nodig voor de opening. Met de investering zal de verbouwing, inrichting en benodigde apparatuur gefinancierd worden. Wordt er meer opgehaald, dan wordt er geïnvesteerd in meer speeltoestellen binnen én buiten op het terras.

Van den Berg legt uit waarom hij voor crowdfunding kiest: “Papa’s Pannenkoeken moet écht een plek worden waar heel Leidsche Rijn en omgeving graag naartoe komt, hoe mooi is het om deze droom te starten samen met deze mensen? Crowdfunding is daar een hele mooie financieringsvorm voor.”

De ondernemer krijgt de sleutel van het pand in Leidsche Rijn op 1 juni, daarna zal er verbouwd worden. Op 30 augustus staat een spectaculaire opening gepland.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws