Facebook-actie Pixels tegen bankroet

4 oktober 2012
Facebook-actie Pixels tegen bankroet

Het Bredase restaurant Pixels is een actie op "Facebook":http://www.facebook.com/pages/Pixels-Breda/106441412790833 en de "eigen website":http://www.pixelsbreda.nl/ gestart om het hoofd boven water te houden. Iedereen wordt verzocht 50 of 100 euro te storten om onder een zware schuldenlast uit te komen.

Het restaurant van Pol van der Zwalm investeerde stevig in een grote renovatie. Het enthousiasme om de crisis tegen te gaan pakte verkeerd uit.

*Project X*
Het gegeven dat je via Facebook-acties veel in beweging kunt zetten (zie Project X in Haren, maar dan zonder rellen graag) zette Van Zwalm aan tot het beginnen van Project Red Pixels.

*Tegenprestatie*
Mensen die geld overmaken naar het restaurant kunnen in de week van hun verjaardag rekenen op een verrassing. Op de website van Pixels staat te lezen: "Het voortbestaan van ons restaurant is in gevaar. Bijna 25 jaar hebben we ons met hart en ziel ingezet om onze gasten een heerlijke avond te bezorgen. Maar we redden het nu gewoon niet. We hebben jullie hulp hard nodig. Met Project Red Pixels (RP) wil ik jullie vragen ons te helpen om het voortbestaan van Pixels te kunnen garanderen. Maak dan zo snel mogelijk 50 of 100 euro over op rekening 178926531 van Pixels Breda o.v.v. Project RP en ontvang in onze bevestiging de enige juiste tegenprestatie. Voor mijn tegenprestatie heb ik je email adres nodig dus vermeld dat aub. Ik hoop dat ik jullie met deze spontane actie niet overvraag."

~Frank Lindner~

Overig nieuws