Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

25 november 2019 | Redactie
Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Andrei Talapanescu), Best Hotel Design (Supernova in Rotterdam) en Best Restaurant Concept (Graphite in Amsterdam). De oprichters van horecagroep De Drie Wijzen uit Oost uit Amsterdam (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf) werden benoemd tot Horecaondernemers van het Jaar.

Tijdens een avondvullende show in Theater Amsterdam werden de Entree Awards 2019 uitgereikt. Er waren vijftig zaken genomineerd die dit jaar hun deuren openden of een restyling ondergingen. Een zestienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren tien bedrijven. Daarnaast werden er drie persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar, Best Bartender van Bierspecialist in de Horeca. Voor deze laatste twee titels werden voorrondes gehouden, onder leiding van een vakjury.

“De winnaars laten duidelijk zien wat Nederland op het gebied van horeca te bieden heeft”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine. “Oogverblindende designs, vernieuwende concepten en een waanzinnig aanbod van food & beverage. Zónder daarbij gastvrijheid uit het oog te verliezen. Deze bedrijven zijn samen met hun personeel het visitekaartje voor de hospitality-industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca. Want als er één branche is waar trends beginnen, is het wel de horeca. De sector innoveert volop!”

Winnaars

*Ondernemers van het Jaar: De Drie Wijzen uit Oost (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf)

*Best Hotel Design: Supernova @ Rotterdam

*Best Restyling: NH Collection Flower Market en Ter Marsch & Co @ Amsterdam

*Best Cocktailbar: The Stockroom @ Groningen

*Daredevil: Doloris Rooftop & Meta Maze @ Tilburg

*Best Nightlife: Weelde @ Rotterdam

*Best Hotel Concept: BUNK @ Utrecht

*Next Generation: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis @ Winterswijk

*Best Restaurant Design: NENI @ Amsterdam

*Best Hospitality Concept: Mooie Boules @ Rotterdam

*Best Restaurant Concept: Graphite @ Amsterdam

*Best Bartender: Andrei Talapanescu (Pulitzer’s Bar @ Amsterdam)

*Best Bierspecialist in de Horeca: Richard Moerkerk (Proeflokaal De Boom in Alkmaar)

Foto: Ming Chao

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Tweede Kamer wil veilige heropening terrassen

Een meerderheid van de Tweede Kamer vindt dat het kabinet de mogelijkheden moet onderzoeken om de terrassen onder voorwaarden te openen. Dat blijkt uit het debat in de Tweede Kamer dat naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 februari werd gehouden. Op die persconferentie van 23 febr ...

Horeca naar de stembus deel 2; PvdA

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politiek partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaonderneme ...

Achtergronden Corona
HorecaVrij pleit voor nationale vrije dag op heropeningsdag horeca

Heel horecaminnend Nederland kijkt reikhalzend uit naar hét moment dat de horeca zijn deuren weer mag openen. Op die langverwachte dag wil iedereen maar één ding: volop genieten op de terrassen van onze favorieten horecagelegenheden. Nog meer hunkert men naar de sociale conne ...

Wet- en regelgeving Corona
Horeca blijft gesloten, winkels beperkt open

De horeca blijft voorlopig gesloten. Contactberoepen zoals kappers mogen vanaf 3 maart weer klanten ontvangen, mits op afspraak. Ook winkels mogen klanten ontvangen. Winkelen op afspraak wordt mogelijk. Dat maakte premier Mark Rutte zojuist bekend op de persconferentie. De avondklok blijft in elk ge ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: