Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

19 januari 2017 | Roy Spijker


Element Amsterdam opent vandaag een nieuw restaurant. Restaurant Gordal (Gordal is een olijf uit Andalucië) biedt verschillende tapas en authentieke Spaanse gerechten in combinatie met lokale wijnen, bieren en huisgemaakte sangria. Het restaurant is toegankelijk voor zowel hotelgasten, omwonenden als Gelderlandplein-bezoekers en biedt daarmee extra variatie in het huidige aanbod rondom de Zuidas.

In Restaurant Gordal staat 'shared dining' centraal. Gasten kunnen vijf schotels bestellen met verschillende kleine gerechten om samen te delen. Daarnaast worden gasten bij Gordal meegenomen op een culinaire reis door Spanje, waarbij er maandelijks een gerecht uit een specifieke regio wordt aangeboden. De cultuur, gewoontes en lokale smaken van dit gebied staan die maand centraal.

Nieuwe Chef

Om de Spaanse authenticiteit van het restaurant te waarborgen heeft Element Amsterdam Gines Peregrin, een Spaanse chef, aan het team van Gordal toegevoegd. General Manager Bart Luijk is blij met zijn komst: "We hebben gezocht naar een authentiek concept dat variatie zal brengen in het huidige aanbod en daarmee beter aansluit bij de verwachtingen van onze hotelgasten en omwonenden. Spaanse chef Gines Peregrin is een waardevolle toevoeging aans ons team en zijn culinaire ervaring en Spaanse achtergrond zorgen ervoor dat wij een uniek authentiek concept kunnen bieden aan onze gasten."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: