Efteling en New York pizza gaan gezond

4 januari 2013 |
Efteling en New York pizza gaan gezond<

De Efteling en New York Pizza sluiten zich aan bij het programma ‘Verleidelijk Lekker’ van Unilever Food Solutions. Topchef Kokmeijer creëerde twee gezonde gerechten voor de bedrijven.

Speciale foodtruck
Het gaat om de gerechten van De No Meat Burger van de Efteling en de La Rustica van New York Pizza. Deze twee maaltijden zijn geïnspireerd door het programma 'Verleidelijk Lekker'. Afgelopen zomer lanceerde topchef Onno Kokmeijer tijdens Dance Valley de actie vanuit een speciale foodtruck. Hij trakteerde de festivalgangers op gezonder streetfood.

Beeldvorming eten en drinken
Coen Schelfhorst, Adjunct Directeur Horeca bij de Efteling, licht de samenwerking toe: "Wij zijn al een tijd bezig de beeldvorming van eten en drinken in het attractiepark aanzienlijk te veranderen, bijvoorbeeld met de pijler 'gezond'. De samenwerking met het Verleidelijk
Lekker programma biedt de Efteling de mogelijkheid gezondere foodconcepten aan onze bezoekers aan te bieden."

Vers en gezond
Hans Miete, Directeur New York Pizza: "New York Pizza staat vooral voor ‘erg lekker en vers’. Samen met Onno Kokmeijer hebben wij La Rustica ontwikkeld en het resultaat toont
aan dat ’lekker en vers’ hand in hand kan gaan met ‘biologisch en gezond’. Een mooie aanvulling op ons assortiment." Tijdens de opening van Horecava 2013 demonstreert het bedrijf met welke kleine aanpassingen de
gerechten van de Efteling en New York Pizza een tikkeltje gezonder zijn geworden.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Nieuwe sim-kaart

Zojuist hebben we onze wekelijkse vergadering gehad. Isabel, Rutger, Mark en ik nemen dan het nieuwe week- en Paasmenu door en evalueren wat er vorige week goed ging en wat er deze week beter kan. Paar dingen: op maandag gaan we dicht, het weekmenu is akkoord en voor de bestellingen hebben we een ni...

Coronacrisis
Koningin Máxima steekt horeca een hart onder de riem

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend een werkbezoek gebracht aan twee horecagelegenheden in Amsterdam. Het bezoek vond plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). De uitbraak van het coronavirus heeft voor de horecabranche geresulteerd ...

Economie Coronacrisis
Rabobank: Nederlandse economie krimpt dit jaar harder dan in 2009 

Aangenomen dat de coronabeperkende maatregelen pas vanaf 1 juni worden versoepeld, krimpt de Nederlandse economie dit jaar naar verwachting met 5 procent. Daarbij raakt de coronacrisis veel sectoren bijzonder hard, zoals de horeca, de landbouw, de industrie en delen van de zakelijke dienstverlening....

81 winnende bieren na zesde Dutch Beer Challenge

Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 400 bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Vanwege de corona-crisis vond de prijsuitreiking dit jaar plaats via ...

Coronacrisis
30ml Nachtegaalstraat speelt in op het Paasfeest thuis

Op 1e en 2e Paasdag bezorgt 30ml Nachtegaalstraat een rijkelijk gevulde ontbijtbox bomvol verse producten aan huis. In een tijd waarin iedereen het Paasfeest ‘gedwongen’ thuis viert en het bezoeken van de supermarkt een uitdaging is, is dit de oplossing voor een luxe Paasontbijt zonder z...

KHN Coronacrisis
KHN: reparatie NOW en demping Wab-effecten dringend noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) signaleert dat de NOW-regeling op belangrijke onderdelen tekortschiet. Afgelopen maandag opende het UVW het NOW-loket. Door de afbakening van het omzetverlies en de fixatie van de vergoeding loonsom sv op uitsluitend januari 2020, worden schrijnende effecten zichtb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: