Eetwinkel maakt gezond eten bereikbaar voor iedereen

3 juli 2017 | Thijs Jacobs

Op 8 juni 2017 opende Maass Meal Station de deuren van haar nieuwste eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West. Een winkel met ready to eat & go maaltijden die alle zintuigen prikkelt. Maass Meal Station biedt gemak en smaakvolle gerechten met verse, deels biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Echt, lekker en eerlijk eten dat zorgt voor een goed gevoel; food for a good mood. Eenvoudig te bestellen via de website van maassmealstation.nl, af te halen of op te eten in de winkels. 

Vers, puur en volledig zelf bereid


De chefs van Maass Meal Station koken elke dag met de beste ingrediënten: seizoensgebonden, liefst uit de buurt. Zonder conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen. Altijd vers en puur en volledig zelf bereid. Er is een divers aanbod voor alle momenten van de dag. Van chia pudding en sandwiches tot salades, gezonde snacks en maaltijden. Naast echt, lekker en eerlijk eten, heeft Maas Meal Station duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en houdt ze hiermee rekening bij de inkoop, bereiding en verpakking.

Maass Meal Station is een initiatief van Jeroen Maass en Louise du Toit in samenwerking met Yvo Van Rijen. Chefkok Jeroen Maass richtte ruim tien jaar geleden het ready to go foodconcept ‘Uit De Keuken Van Maass’ op. Dagelijks kookt hij samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades.

Creatief en culinair brein Louise du Toit bedenkt en ontwikkelt de recepturen. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken en met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen. Samen besloten ze om naast de levering aan verschillende retailconcepten een eigen onderscheidend winkelconcept te lanceren. Food professional Yvo van Rijen, onder meer initiator van Koopeenkoe.nl, werd betrokken om Maass Meal Station op de kaart te zetten en verder uit te rollen in Nederland.


To-go | pick up | eat-in | delivered


Gasten kunnen hun gerechten in de eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat eten en afhalen. In de keuken worden dagspecials bereid voor alle Maass Meal Station vestigingen in Amsterdam. Binnenkort wordt ook de reeds bestaande winkel van Maass Meal Station in de Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam verbouwd.

Via de website van Maass Meal Station kan een pre-order worden gedaan waarna de bestelling opgehaald kan worden in de geselecteerde winkel. Daarnaast kunnen gasten in de winkels terecht voor speciale selectie drankjes, snacks en broodjes. Tevens kunnen de gerechten bezorgd worden via de bezorgservice van Deliveroo en UberEats. Lekker en verantwoord eten was nog nooit zo gemakkelijk.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: