Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

22 september 2020 | redactie
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele harten in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven heeft veroverd, brengt SUGO to go de authentieke Romaanse streetfood lekkernij terug naar waar deze voor bedoeld is. Vandaag opent de allereerste SUGO to go in Nederland. Rotterdammers mogen zichzelf gelukkig prijzen en kunnen de eerste SUGO to go bewonderen die zich midden op het Alexanderplein bevindt.

Terug naar de roots

In 2014 opende SUGO haar eerste vestiging in het centrum van Rotterdam. Het unieke concept van de pizza al taglio – Italiaans voor gesneden pizza – was toentertijd nog vrij onbekend in Nederland. De vierkante stukken pizza hebben een luchtige en knapperige bodem en zijn voedzaam en lekker voor de lunch, voor bij de borrel of als diner. Inmiddels is SUGO niet alleen een hit in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Het verhaal achter de pizza vindt haar oorsprong echter in Rome, waar het broertje van de ronde pizza op iedere hoek van de straat wordt verkocht. Het is een échte streetfood lekkernij en daarom lanceert SUGO vandaag de allereerste SUGO to go in de stad waar het populaire horecaconcept haar eerste vestiging opende. SUGO liefhebbers kunnen de vertrouwde versheid van de producten verwachten. Met name het deeg wordt met veel liefde en passie bereid. Het bereidingsproces van de bodem van tarwe, spelt en soja duurt tot zo’n 72 uur. Vervolgens worden de rechthoekige platen voorzien van uiteenlopende verse (vegetarische) toppings, waaronder buffelmozzarella, truffelsalami en Kalamata olijven.

Genoeg reden om vandaag een pitstop te maken op het Prins Alexanderplein. Het vernieuwde station Rotterdam Alexander werd in juli geopend en is tegenwoordig voorzien van meerdere winkels en horeca. Forensen, omwonenden en kantoormedewerkers zijn met de komst van SUGO to go voorzien van een nieuwe plek voor lunch en diner to go aan het Prins Alexanderplein. SUGO to go is dagelijks geopend vanaf 11.30 tot 21.30 uur en gaat ook bezorgen in Prins Alexander.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: