Eerste Cookie Dough Bar van Nederland is een succes

14 juni 2017 | Thijs Jacobs

Op 23 mei opende het zusje van horecaconcept Baker&Moore, Baker’s Dough, officieel de deuren van haar leefkeuken en stroomden de verwachtingsvolle cookie dough fans binnen. Met aanwezigheid van partijen als RTL Boulevard, het AD en de Metro bij het doorknippen van het lintje door moeder kon het eigenlijk al niet mislopen, maar de eindeloze rijen voor de shop en enthousiaste kreten online bevestigden de verwachtingen: de eerste Cookie Dough bar van Nederland is een succes!

1000 bezoekers per dag

De eerste week al was het deeg niet aan te slepen en ‘doughmineerde’ Baker’s Dough het internet, wat dan ook resulteerde in meer dan 1000 bezoekers per dag en een gemiddelde van 250 kilo deeg. Nu, enkele weken later, sluiten Nederland, België en Duitsland nog steeds aan in de rij om hun eigen favoriete cookie dough op te halen bij deze authentieke leefkeuken in een hip jasje van 2017. Daarnaast blijkt ook de rest van Europa mee te willen doen aan deze ware cookie dough trend…

Koekjesdeeg

Wat kun je je bij Baker’s Dough voorstellen? Ga even terug in de tijd naar het moment waarop je stiekem stond te snoepen van het koekjesdeeg wanneer moeder de keuken verliet, alleen nu zonder buikpijn. Het koekjesdeeg van Baker’s Dough is namelijk safe-to-eat door het gebruik van ingrediënten zoals gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem. Hier kies je jouw favoriete basisdeeg en stel je je eigen traktatie samen met toppings volgens het 'Dough-It-Yourself' principe. Liever gemakkelijk een creatie kiezen? Ga dan voor een van de samengestelde specials, die stuk voor stuk een lust voor zowel oog als maag zijn. Wil je jouw guilty pleasure echt compleet en zomers maken, voeg dan een bol ijs toe.

Na de vliegende start en met een slogan als #justdoughit kan het niet missen dat Baker’s Dough nog veel meer in petto heeft… Dus houd hen vooral in de gaten en loop zeker eens binnen voor jouw eigen dough to go!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: