Eerste Cookie Dough Bar van Nederland is een succes

14 juni 2017 | Thijs Jacobs

Op 23 mei opende het zusje van horecaconcept Baker&Moore, Baker’s Dough, officieel de deuren van haar leefkeuken en stroomden de verwachtingsvolle cookie dough fans binnen. Met aanwezigheid van partijen als RTL Boulevard, het AD en de Metro bij het doorknippen van het lintje door moeder kon het eigenlijk al niet mislopen, maar de eindeloze rijen voor de shop en enthousiaste kreten online bevestigden de verwachtingen: de eerste Cookie Dough bar van Nederland is een succes!

1000 bezoekers per dag

De eerste week al was het deeg niet aan te slepen en ‘doughmineerde’ Baker’s Dough het internet, wat dan ook resulteerde in meer dan 1000 bezoekers per dag en een gemiddelde van 250 kilo deeg. Nu, enkele weken later, sluiten Nederland, België en Duitsland nog steeds aan in de rij om hun eigen favoriete cookie dough op te halen bij deze authentieke leefkeuken in een hip jasje van 2017. Daarnaast blijkt ook de rest van Europa mee te willen doen aan deze ware cookie dough trend…

Koekjesdeeg

Wat kun je je bij Baker’s Dough voorstellen? Ga even terug in de tijd naar het moment waarop je stiekem stond te snoepen van het koekjesdeeg wanneer moeder de keuken verliet, alleen nu zonder buikpijn. Het koekjesdeeg van Baker’s Dough is namelijk safe-to-eat door het gebruik van ingrediënten zoals gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem. Hier kies je jouw favoriete basisdeeg en stel je je eigen traktatie samen met toppings volgens het 'Dough-It-Yourself' principe. Liever gemakkelijk een creatie kiezen? Ga dan voor een van de samengestelde specials, die stuk voor stuk een lust voor zowel oog als maag zijn. Wil je jouw guilty pleasure echt compleet en zomers maken, voeg dan een bol ijs toe.

Na de vliegende start en met een slogan als #justdoughit kan het niet missen dat Baker’s Dough nog veel meer in petto heeft… Dus houd hen vooral in de gaten en loop zeker eens binnen voor jouw eigen dough to go!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: