Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire

16 september 2015 |
Educatief wijnprogramma tijdens Folie Culinaire<

Gault&Millau, onder meer uitgever van de onafhankelijke restaurant- en hotelgids GaultMillau en het wijnmagazine Proefschrift, zal tijdens Folie Culinaire
een educatief wijnprogramma presenteren. Folie Culinaire is het vakevent voor de internationale (top)gastronomie en vindt plaats van 5 t/m 7 oktober in MECC Maastricht.
Proeverijen
In het Gault&Millau Theater 'Inspired by Wine Professional' kunnen vakbezoekers van Folie Culinaire dagelijks genieten van een educatief programma met diverse proeverijen. Centraal staan de trends die uit het 27e Proefschrift Wijnconcours naar voren zijn gekomen. Gault&Millau heeft een lange traditie in Limburg en Maastricht. Al eerder was de Wine & Food Association – het overkoepelend orgaan van Gault&Millau - als partner aanwezig op diverse vakevents in Limburg en Maastricht. Zoals tijdens de Limburgia Gastronomica, de European Fine Food Fair en de uitreiking van de prestigieuze Gault&Millau Awards in theater aan het Vrijthof.

Sommeliers
De organisatie geeft aan verheugd te zijn over de terugkeer van Gault&Millau naar Folie Culinaire in Maastricht: ‘Veel Limburgse sommeliers weten de weg goed te vinden naar onze events in geheel Nederland. Nu is het onze beurt om hen op Folie Culinaire op te zoeken met onze programma’s’. De invulling van de programma’s wordt binnenkort bekend gemaakt op www.folieculinaire.com, www.thewinesite.nl en de Facebookpagina van The Wine & Food Association.

Folie Culinaire samen met Horecavakbeurs BBB
De 61e editie van de Bourgondische Horecavakbeurs BBB en de 3e editie van Folie Culinaire vinden tegelijkertijd plaats van 5 t/m 7 oktober 2015 in MECC Maastricht. Beide horecavakbeurzen zijn dagelijks geopend van 11.00 -18.00 uur. Meer informatie: www.folieculinaire.com of www.bbbmaastricht.nl

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: