Eco-prijs voor Restaurant Scherp

20 april 2013
Eco-prijs voor Restaurant Scherp

Restaurant Scherp uit Middelburg heeft de ECO-FRIENDLY AWARD, ondersteund door Vranken-Pommery, gewonnen. Tijdens het tweejaarlijks Europese congres van de Jeunes Restaurateurs
d'Europe werd de prijs overhandigd. Voor deze prijs waren tien JRE top-chefs uit evenzoveel landen genomineerd.

*Betrokken*
De Jeunes Restaurateurs hebben een sterk gevoel ontwikkeld voor de bescherming van hun omgeving. Respect voor de natuur, energiebesparing, minder waterverbruik, gerechten op basis van lokale en biologische producten. Geëngageerd in duurzame ontwikkeling, bundelt Champagnehuis Vranken-Pommery de krachten met het restaurateursverbond in het stimuleren van eco-vriendelijk bewustzijn.

*In ontvangst*
De winnaar van deze prestigieuze award werd Restaurant Scherp. Chef-kok Mart Scherp mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van de heer Alexandre Lechat, International Prestige Sales Representative van Vranken-Pommery.

~Frank Lindner~

Overig nieuws