Eazie maakt zijn groeidoelstellingen waar

16 oktober 2017 | Thijs Jacobs

In de afgelopen maanden zijn drie eazie nieuwe vestigingen geopend. Het gaat om vestigingen aan de Korte Lijnbaan te Rotterdam, in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland; Zuidplein Rotterdam en vlak bij de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Eazie gelooft in een kwalitatieve groei en heeft met 17 vestigingen nu al een krachtige positie verworven in de top 4 steden van Nederland.  

Het concept van eazie past ook helemaal in de beweging die afgelopen jaren ontzettend belangrijk is geworden; bewust bezig zijn met een gezonde lifestyle en gezonde voeding.

Wokmaaltijden

Eazie onderscheidt zich niet alleen met het aanbod van gezonde wokmaaltijden, salades en wraps met verse ingrediënten die à la minute voor de gast worden bereid in een trendy Asian omgeving. Ook de focus en concrete acties op een healthy lifestyle; bewust gezond eten en voldoende bewegen is uniek en maakt eazie voor haar steeds groter wordende klantengroep tot een zeer geliefd merk.

Eazie zal de komende jaren naar verwachting doorgroeien naar 50 restaurants in Nederland. Met een focus op steden met meer dan 80.000 inwoners en een minimale vestiginggrootte van 120 m2.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Internationaal Michelin
63 nieuwe sterren in Franse Michelingids

Met plezier onthult MICHELIN de 2020-selectie voor Frankrijk, die 63 nieuwe sterren bevat. De MICHELIN Gids Frankijk 2020 telt in totaal 628 sterrenrestaurants, verdeeld over het gehele land. Naast de selectie van de sterren, zet de Gids dit jaar ook de chefs in de spotlights die kiezen voor een...

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: