Eazie maakt zijn groeidoelstellingen waar

16 oktober 2017 | Thijs Jacobs

In de afgelopen maanden zijn drie eazie nieuwe vestigingen geopend. Het gaat om vestigingen aan de Korte Lijnbaan te Rotterdam, in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland; Zuidplein Rotterdam en vlak bij de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Eazie gelooft in een kwalitatieve groei en heeft met 17 vestigingen nu al een krachtige positie verworven in de top 4 steden van Nederland.  

Het concept van eazie past ook helemaal in de beweging die afgelopen jaren ontzettend belangrijk is geworden; bewust bezig zijn met een gezonde lifestyle en gezonde voeding.

Wokmaaltijden

Eazie onderscheidt zich niet alleen met het aanbod van gezonde wokmaaltijden, salades en wraps met verse ingrediënten die à la minute voor de gast worden bereid in een trendy Asian omgeving. Ook de focus en concrete acties op een healthy lifestyle; bewust gezond eten en voldoende bewegen is uniek en maakt eazie voor haar steeds groter wordende klantengroep tot een zeer geliefd merk.

Eazie zal de komende jaren naar verwachting doorgroeien naar 50 restaurants in Nederland. Met een focus op steden met meer dan 80.000 inwoners en een minimale vestiginggrootte van 120 m2.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: