Doppio positief beoordeeld in Koffietest

29 oktober 2015 |
Doppio positief beoordeeld in Koffietest

Ook dit jaar is de jury van de AD Koffietest weer positief over Doppio Espresso. De vestigingen van de espressobarketen in Arnhem en Spijkenisse
hebben respectievelijk een 8 en een 7,5 gescoord en de jury concludeerde dat Doppio garant staat voor kwaliteit.

Beoordelingen
De vakjury bezocht 2 van de 26 Doppio Espresso vestigingen en beiden kregen een positieve beoordeling: "Doppio is eigenlijk garantie voor kwaliteit. Altijd goede bonen en gemotiveerd personeel... Een topklassering ligt in het verschiet." Met deze positieve beoordeling eindigde de vestiging in Arnhem op plek 35 en Spijkenisse op plek 37. In 2008 kwam Doppio Espresso Groningen als beste koffieschenker uit de AD Koffietest.

'Trots'
John Paap van Doppio Espresso Spijkenisse is blij met de positieve jurybeoordeling, te meer omdat deze vestiging afgelopen juli pas haar deuren opende: "Bedankt voor de opbouwende feedback. Als team gaan wij hard aan de slag om volgend jaar nog hoger te eindigen. We zijn vooral erg trots op de barista's, die met passie en toewijding werken in alles wat ze doen. Zij kennen de kunst van het koffie zetten en maken van een kop koffie een ware beleving." Doppio Espresso Arnhem laat weten zeker alles op alles te zetten om de kwaliteit te kunnen waarborgen, zodat hij volgend jaar nog hoger in de test eindigt.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: