Coffee Award voor Doppio Espresso?

8 september 2015 |
Coffee Award voor Doppio Espresso?<

Na het winnen van de award voor 'Best Coffee Chain – Western Continental Europe' vorig jaar en de prijs voor 'Best Coffee Chain – Benelux' in 2013, is
Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd door Allegra Strategies voor een grote Europese prijs. Net als vorig jaar is de keten genomineerd in de categorie 'Best Coffee Chain – Western Continental Europe'.
Enorme motivatie
Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met de nominatie. "Het winnen van de vorige European Coffee Awards zijn een bewijs van onze passie voor koffie en ons voortdurende streven om de beste te zijn in kwaliteit, service en beleving. Dat we nu voor het derde opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn. Het is een enorme motivatie om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. Er zijn veel mooie bedrijven die genomineerd zijn. We zijn erg vereerd dat we daar tussen staan. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder steun en toewijding die we van onze medewerkers, collega’s, ondernemers en leveranciers krijgen."

Prijsuitreiking
De European Coffee Awards worden uitgereikt tijdens het European Coffee Symposium op 24 november 2015 in Kopenhagen. Deze awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie, wat deze awards de meest prestigieuze maakt binnen het vakgebied. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company, Bagels & Beans en La Place genomineerd.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: