Dineren en treinen met Couverts en NS

4 augustus 2015
Dineren en treinen met Couverts en NS

Restaurant-reserveringsportal "Couverts":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=couverts&x=zoeken biedt samen met de NS tot en met 30 september reis-plus-diner-arrangementen aan. Hiermee kunnen
reizigers voordelig een diner met treinvervoer aanschaffen.

*Voordelig dagje uit*
Via "Spoordeelwinkel.nl":https://www.spoordeelwinkel.nl/product/couverts-avond kunnen reizigers een dagretour met driegangendiner boeken voor de steden Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Volgens Couverts is dit een leuke afsluiting van een avondje uit, want het arrangement is voordeliger dan wanneer het treinkaartje en diner apart betaald moeten worden. De deelnemende restaurants liggen op loopafstand van het station.

*Totale beleving*
Paul Wiertz, manager van Couverts: "In de basis zijn wij er om makkelijk en snel online een restauranttafel te reserveren. Daarbij mogen we de totale beleving voorafgaand aan en na afloop van een etentje niet uit het oog verliezen. Couverts beschikt over realtime-gegevens en de beschikbaarheid van meer dan 2500 restaurants. Daardoor kunnen we een samenwerking zoals deze met NS realiseren."

Overig nieuws