Deze bar heeft robots als personeel

26 juni 2017 | Thijs Jacobs

Robots nemen de wereld over en starten in Las Vegas. Tipsy Robot opent op 30 juni in The Miracle Mile Shops de eerste bar met robots als personeel. Betekent dit dat alle Psy-Fi verhalen waar zijn? Nee, de robots hebben nog geen emotie maar weten wel precies hoe ze cocktails naar ieders wens in elkaar moeten mixen. In Planet Hollywood Resort & Casino is Tipsy Robot een reis naar de toekomst.  

Een robot als ober

In het café hoef je geen cocktail te verwachten die proeft naar limonade met een druppel alcohol. De robots zijn namelijk zo geprogrameerd dat zij elke keer de perfecte cocktail serveren. Ook zijn het entertainers in kunstmatig hart en nieren, zij bootsen de acties van menselijke barkeepers precies na. Ze mixen, schenken, snijden fruit en garneren de perfecte cocktail naar eigen smaak, om de vraag ‘shaken not stirred?’ maar niet te vergeten!

De complete high-tech beleving

Via tablets op elke tafel in Tipsy Robot kan een gast een cocktail bestellen en customizen. Binnen anderhalve minuut staat er een heerlijke cocktail te wachten. Het high-tech interieur van het café nodigt ook uit tot een reis naar de toekomst. Zo kunnen gasten op de social media muur en in de photobooth direct hun beleving met de wereld delen. Naast Robots is er ook menselijk personeel, de ‘Galactic Ambassadors’’. Zij vullen de robots aan waar nodig. Het café is doordeweeks geopend van 10:00u tot 23:00u en in het weekend van 10:00u tot 00:00u. Tipsy Robots en hun nieuwste robot entertainers in Las Vegas zijn klaar voor actie!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: