Deze bar heeft robots als personeel

26 juni 2017 | Thijs Jacobs

Robots nemen de wereld over en starten in Las Vegas. Tipsy Robot opent op 30 juni in The Miracle Mile Shops de eerste bar met robots als personeel. Betekent dit dat alle Psy-Fi verhalen waar zijn? Nee, de robots hebben nog geen emotie maar weten wel precies hoe ze cocktails naar ieders wens in elkaar moeten mixen. In Planet Hollywood Resort & Casino is Tipsy Robot een reis naar de toekomst.  

Een robot als ober

In het café hoef je geen cocktail te verwachten die proeft naar limonade met een druppel alcohol. De robots zijn namelijk zo geprogrameerd dat zij elke keer de perfecte cocktail serveren. Ook zijn het entertainers in kunstmatig hart en nieren, zij bootsen de acties van menselijke barkeepers precies na. Ze mixen, schenken, snijden fruit en garneren de perfecte cocktail naar eigen smaak, om de vraag ‘shaken not stirred?’ maar niet te vergeten!

De complete high-tech beleving

Via tablets op elke tafel in Tipsy Robot kan een gast een cocktail bestellen en customizen. Binnen anderhalve minuut staat er een heerlijke cocktail te wachten. Het high-tech interieur van het café nodigt ook uit tot een reis naar de toekomst. Zo kunnen gasten op de social media muur en in de photobooth direct hun beleving met de wereld delen. Naast Robots is er ook menselijk personeel, de ‘Galactic Ambassadors’’. Zij vullen de robots aan waar nodig. Het café is doordeweeks geopend van 10:00u tot 23:00u en in het weekend van 10:00u tot 00:00u. Tipsy Robots en hun nieuwste robot entertainers in Las Vegas zijn klaar voor actie!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: