Deze bar heeft robots als personeel

26 juni 2017 | Thijs Jacobs

Robots nemen de wereld over en starten in Las Vegas. Tipsy Robot opent op 30 juni in The Miracle Mile Shops de eerste bar met robots als personeel. Betekent dit dat alle Psy-Fi verhalen waar zijn? Nee, de robots hebben nog geen emotie maar weten wel precies hoe ze cocktails naar ieders wens in elkaar moeten mixen. In Planet Hollywood Resort & Casino is Tipsy Robot een reis naar de toekomst.  

Een robot als ober

In het café hoef je geen cocktail te verwachten die proeft naar limonade met een druppel alcohol. De robots zijn namelijk zo geprogrameerd dat zij elke keer de perfecte cocktail serveren. Ook zijn het entertainers in kunstmatig hart en nieren, zij bootsen de acties van menselijke barkeepers precies na. Ze mixen, schenken, snijden fruit en garneren de perfecte cocktail naar eigen smaak, om de vraag ‘shaken not stirred?’ maar niet te vergeten!

De complete high-tech beleving

Via tablets op elke tafel in Tipsy Robot kan een gast een cocktail bestellen en customizen. Binnen anderhalve minuut staat er een heerlijke cocktail te wachten. Het high-tech interieur van het café nodigt ook uit tot een reis naar de toekomst. Zo kunnen gasten op de social media muur en in de photobooth direct hun beleving met de wereld delen. Naast Robots is er ook menselijk personeel, de ‘Galactic Ambassadors’’. Zij vullen de robots aan waar nodig. Het café is doordeweeks geopend van 10:00u tot 23:00u en in het weekend van 10:00u tot 00:00u. Tipsy Robots en hun nieuwste robot entertainers in Las Vegas zijn klaar voor actie!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: