Délifrance terug in Bussum

2 februari 2015 |
Délifrance terug in Bussum<

Na tien jaar afwezigheid is Délifrance terug in Bussum. Deze week is aan de Brinklaan het nieuwste Délifrance restaurant geopend. Ondernemer Armen
Manutsharjan en zijn vrouw Petrovna Polozun, verwelkomen gasten in het gerenoveerde historische pand in het gezellige centrum van Bussum. De buitenkant van het restaurant verraadt al het aanbod van onder andere heerlijke croissants, lekker als ontbijt. Tevens kun je hier terecht voor een smakelijke lunch met verse sap of één van de koffiespecialiteiten. Ook in het middagmoment wordt voorzien door middel van een tableau apéritif en high wine, een selectie van Franse lekkernijen ondersteund met een glas wijn.


Take-away
Voor gasten die minder tijd hebben, biedt dit restaurant take-away en start het binnenkort ook met catering waarbij de broodjes na bestelling worden bezorgd. Naast de ruime zitgelegenheid binnen, is het in de zomer mogelijk plaats te nemen op het terras, welke gezellig is gelegen aan de winkelstraat.


Droom komt uit
Armen is al geruime tijd actief in de horeca, de droom om samen met zijn vrouw een eigen restaurant te openen is afgelopen week uitgekomen.

Délifrance Franchise Formule
Gasten kunnen al meer dan 30 jaar terecht bij de Délifrance Franchise Formule. In de loop van de jaren is het aantal verkooppunten blijven stijgen, met de opening van Délifrance Bussum komt aantal Délifrance restaurant op 65. Daarnaast vallen binnen dit internationale concept ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden, gemaakt van eigen Franse graanvelden en gemalen in eigen molens. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit meel, die de basis vormt voor de Délifrance kwaliteitsproducten. Kenmerkend is dat de producten ter plekke worden afgebakken en voor het oog van de consument vers worden belegd of bereid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: