De Worst Day of The Year

30 augustus 2012 |
De Worst Day of The Year<

De tweede editie van De Worst Day of The Year is dit jaar op 2 september. Brandt & Levie organiseren het Worst en Cider Fest dat ruimte biedt aan culinaire initiatieven en ambachtslieden.

Het programma
Op het festival is te zien: Brandt & Levie die een worstdemo geven en u kunt kennis maken met de varkensboer, slachter en het productieproces, Lisette Kreischer presenteert the Dutch Weed burger (de fantastische vegan burger van zeewier gemaakt), Too Good to Waste presenteert de eerste Gazpacho gemaakt van tomaten gered uit de vuilnisbak, Varkensroosteren.nl heeft een varken aan het spit, de pasteibakkers laten hun charcuterie proeven, Oedipus gaat live bierbrouwen en Gulpener schenkt het nieuwe Bio bier.

Op 2 september van 14:00 tot 0:00 uur vindt het festival plaats in Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213 B.

Facebood en Food
Vorig jaar organiseerde Brandt&Levie de eerste editie van The Worst Day of the Year. Ze wilden de mensen met een babecue bedanken die geholpen hadden bij de start van hun bedrijf. Plek voor maximaal zestig mensen maar Food en Facebook zijn een gouden match en al na twee dagen
waren er meer dan 180 aanmeldingen. Het duo moest uitwijken naar een nieuwe locatie en hadden welgeteld vier dagen om alles te regelen. Voor het succes waren ze geheel afhankelijk van alle vrienden die te hulp schoten. Het was de geboorte van een nieuw Food Festival. Ruim zeshonderd man bezocht de eerste editie van the Worst Day in
Amsterdam Roest. Dit jaar doen ze het opnieuw, beter voorbereid maar met opnieuw hulp van de hele Amsterdamse voedselscene.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: