De meest bestelde gerechten wereldwijd

15 december 2017 | Thijs Jacobs

Wat is er nu lekkerder dan een avondje Netflixen en je eten laten bezorgen? Bezorgen is enorm in populariteit toegenomen en Deliveroo plukt er de vruchten van. In Groot-Brittannië heeft Deliveroo becijferd bij welke restaurants welke gerechten het meest besteld werden, maar ook de wereldijde lijst is bekendgemaakt.

De wereldwijde toplijst:

Les Fernandines cheeseburger van Big Fernand (Lille, France)
Burrito van Boojum (Dublin, Ireland)
Cheeseburger van Five Guys (London, UK)
Tripletta Pizza van Tripletta (Paris, France)
Regular Burrito van Taqado Mexican Kitchen (Dubai, UAE)
Boojum’s Twojum van Boojum (Belfast, Ireland)
Sushi Box for Two van Sushi Shop (Toulouse, France)
Chicken Salad Bowl van The Daily Cut (Singapore)
Chicken Katsu Curry van Wagamama (London, UK)
Cheese 6oz American Cheeseburger van GBK (London, UK)

Dit is de toplijst van Groot-Brittannië:

Cheeseburger van Five Guys (London, UK)
Chicken Katsu Curry van Wagamama (London, UK)
Cheese 6oz American Cheeseburger van GBK (London, UK)
St Peter’s Burger van The Meating Room (St Albans, UK)
Medium grilled chicken burrito van Tortilla (Brighton, UK)
Crazy Salmon Roll van Kenji Sushi (Edinburgh, UK)
Byron Burger van Byron (London, UK)
Dead Hippie Burger van MEATliquor (London, UK)
Oahu Bowl van Ahi Poké (London, UK)

Veel vlees

Opmerkelijk is, dat er in de lijst vooral vleesgerechten staan. Met name de burgers zijn populair. In deze tijd van 'vegan' en verantwoord kun je dit een verrassing noemen. Toch staat er ook een Pahu Bowl in de lijst en sushi-liefhebbers bestellen ook regelmatig via Deliveroo. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: