De meest bestelde gerechten wereldwijd

15 december 2017 | Thijs Jacobs

Wat is er nu lekkerder dan een avondje Netflixen en je eten laten bezorgen? Bezorgen is enorm in populariteit toegenomen en Deliveroo plukt er de vruchten van. In Groot-Brittannië heeft Deliveroo becijferd bij welke restaurants welke gerechten het meest besteld werden, maar ook de wereldijde lijst is bekendgemaakt.

De wereldwijde toplijst:

Les Fernandines cheeseburger van Big Fernand (Lille, France)
Burrito van Boojum (Dublin, Ireland)
Cheeseburger van Five Guys (London, UK)
Tripletta Pizza van Tripletta (Paris, France)
Regular Burrito van Taqado Mexican Kitchen (Dubai, UAE)
Boojum’s Twojum van Boojum (Belfast, Ireland)
Sushi Box for Two van Sushi Shop (Toulouse, France)
Chicken Salad Bowl van The Daily Cut (Singapore)
Chicken Katsu Curry van Wagamama (London, UK)
Cheese 6oz American Cheeseburger van GBK (London, UK)

Dit is de toplijst van Groot-Brittannië:

Cheeseburger van Five Guys (London, UK)
Chicken Katsu Curry van Wagamama (London, UK)
Cheese 6oz American Cheeseburger van GBK (London, UK)
St Peter’s Burger van The Meating Room (St Albans, UK)
Medium grilled chicken burrito van Tortilla (Brighton, UK)
Crazy Salmon Roll van Kenji Sushi (Edinburgh, UK)
Byron Burger van Byron (London, UK)
Dead Hippie Burger van MEATliquor (London, UK)
Oahu Bowl van Ahi Poké (London, UK)

Veel vlees

Opmerkelijk is, dat er in de lijst vooral vleesgerechten staan. Met name de burgers zijn populair. In deze tijd van 'vegan' en verantwoord kun je dit een verrassing noemen. Toch staat er ook een Pahu Bowl in de lijst en sushi-liefhebbers bestellen ook regelmatig via Deliveroo. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Grand Concours du Caviar op Folie Culinaire

Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand Concours du Caviar’. Op dag drie van het exclusieve, gastronomische vakevenement Folie Culinaire strijden vier Nederlandse topchefs om de eer en om mooie pri...

Vis Achtergronden
Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend

Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters aan de Nederlandse Oestervereniging en de gemeentebesturen van Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Daarmee is het oesterseizoen in Nederland en België officieel geopend....

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Fastservice Rotterdam
Herman Hell en Hugo Kruijssen nemen vestigingen SUGO Pizza over

Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben drie vestigingen van SUGO Pizza overgenomen. Daarmee gaat een jongensdroom van de twee vrienden in vervulling. Herman: "We hebben het product van SUGO Pizza verbeterd en voorspellen een groot...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Awards Culinair
Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018

Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De deelnemers waren: Jeremy Arrascaeta Restaurant Bougainville - Amsterdam, Xander Kleintjes Restaurant 't Vaantje – Reeuwijk, Joomay Steffens Restaurant Bentinck - Bu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: