De Huiskamer is Leukste Restaurant

18 december 2012
De Huiskamer is Leukste Restaurant

Restaurant de Huiskamer in Ansen mag zich het Leukste Restaurant van Nederland noemen. Ruim 82.371 gasten brachten hun stem uit en gaven cijfers via restaurantverkiezing.nl.

*Cijfers en stemmen*
Bij het stemmen kon men cijfers geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de persoonlijke service. De gasten bepaalden de afgelopen maanden de leukste restaurants in de provincie en van Nederland.

*Winnaars provincies*
In de provincie Zuid-Holland won Westkaai uit Vlaardingen. T-Rex uit Putten won in Gelderland, De Boschwachter uit Heeze ontving de prijs voor Noord-Brabant en in Noord-Holland won Bistro 'De Stoute Schoen' uit Kudelstaart de titel. In Groningen won De Bourgondiër uit Glimmen, in Limburg De Pannekoekenbakker uit Plasmolen en in Utrecht, Eastern Plaza uit Elst. Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart won in Overijssel en Brasserie de Houtrib uit Lelystad in Flevoland. In het noorden won Hjir is 't Eten & Drinken uit Sint Nicolaasga (Friesland) en in Zeeland ging Café-Restaurant De Proeverij uit Zierikzee er met de prijs vandoor.

*Pink Ribbon*
De Verkiezing van het Leukste Restaurant heeft dankzij de partners van de verkiezing, de deelnemende restaurants en de stemmers een mooie opbrengst voor Pink Ribbon opgeleverd. Tijdens de uitreiking werd een cheque van €2.966,50 overhandigd aan dit goede doel. Alle provinciewinnaars ontvingen op 17 december in het Steigenberger Kuhrhaus Hotel in Scheveningen een Restaurant Award.

*OP de foto*: Alle winnaars van de provincie

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws