De Huiskamer is Leukste Restaurant

18 december 2012 |
De Huiskamer is Leukste Restaurant

Restaurant de Huiskamer in Ansen mag zich het Leukste Restaurant van Nederland noemen. Ruim 82.371 gasten brachten hun stem uit en gaven cijfers via restaurantverkiezing.nl.

Cijfers en stemmen
Bij het stemmen kon men cijfers geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de persoonlijke service. De gasten bepaalden de afgelopen maanden de leukste restaurants in de provincie en van Nederland.

Winnaars provincies
In de provincie Zuid-Holland won Westkaai uit Vlaardingen. T-Rex uit Putten won in Gelderland, De Boschwachter uit Heeze ontving de prijs voor Noord-Brabant en in Noord-Holland won Bistro 'De Stoute Schoen' uit Kudelstaart de titel. In Groningen won De Bourgondiër uit Glimmen, in Limburg De Pannekoekenbakker uit Plasmolen en in Utrecht, Eastern Plaza uit Elst. Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart won in Overijssel en Brasserie de Houtrib uit Lelystad in Flevoland. In het noorden won Hjir is 't Eten & Drinken uit Sint Nicolaasga (Friesland) en in Zeeland ging Café-Restaurant De Proeverij uit Zierikzee er met de prijs vandoor.

Pink Ribbon
De Verkiezing van het Leukste Restaurant heeft dankzij de partners van de verkiezing, de deelnemende restaurants en de stemmers een mooie opbrengst voor Pink Ribbon opgeleverd. Tijdens de uitreiking werd een cheque van €2.966,50 overhandigd aan dit goede doel. Alle provinciewinnaars ontvingen op 17 december in het Steigenberger Kuhrhaus Hotel in Scheveningen een Restaurant Award.

OP de foto: Alle winnaars van de provincie

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: