De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel

23 april 2019 | Yonne van Geene

Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; restaurant De Beren Capelle - Zandrak. Gasten kunnen vanaf dinsdag 23 april iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba’s van de houtskoolgrill. De 39ste vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden op het nieuwe horecapaviljoen Zandrak, waarbij je vanaf het ruime terras een fenomenaal uitzicht hebt over de Hollandsche IJssel. Om de opening te vieren eet de gehele maand mei de vierde persoon gratis. 

Het restaurant aan het Zandrak in Capelle heeft maar liefst 188 zitplaatsen binnen en 150 zitplaatsen op het terras. De locatie, vlakbij de jachthaven, leent zich perfect voor een De Beren restaurant. CEO van de horecaformule, Ad Schaap: “Toen wij de locatie aangeboden kregen, wisten wij meteen dat dit dé perfecte plek zou worden voor een horecagelegenheid zoals wij die bieden. Het pand en de omgeving is vergelijkbaar met onze vestiging in Zoetermeer, waar we ook uitstekend op onze plek zitten. Deze vestiging is nog een stuk groter, dus onze verwachtingen liggen hoog.”

Van uitgebreide lunch tot gezellige borrel

De Beren staat bekend om de gevarieerde menukaart. Zo staat de lunchkaart vol smakelijke broodjes, rijkelijk belegde clubsandwiches, goedgevulde salades en een high tea arrangement welke vanaf twee personen gereserveerd kan worden. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen en kan je er met grote groepen terecht. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt een sharing dinner aangeboden, waarbij er een samenstelling van de menukaart wordt geserveerd om met elkaar te delen. Ook zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Beren ‘Speciality’

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Nieuw-Zeelandse runderen of voor de wisselende seizoens- specialiteit wat dit seizoen een indrukwekkende Tomahawk steak is van maar liefst 1100 gram. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. 

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: