De Beren nu ook in Groningen

1 mei 2018 | David Bakker

Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het bruisende centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag 8 mei de deuren van het restaurant. Na een grondige verbouwing is het pand aan de Brugstraat eindelijk gereed om Groningers te ontvangen. Het vriendelijke personeel staat te popelen om gasten kennis te laten maken met onder meer de ‘all time favorites’ zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs. Om de opening te vieren is mei omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor maar 8,50.


Van het westen naar het noorden

Na een flink aantal vestigingen in de Randstad werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met De Beren. “We trekken steeds verder het land in! Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,” vertelt Marjolein Mens –marketing & communicatie manager van De Beren. Aan de Groningse Brugstraat zijn gasten op alle dagen van de week vanaf 10.00 uur welkom voor een lunch, borrel of diner. In de middag schuiven ze aan voor een uitgebreide lunch, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes. Rond het borreluur lenen een fijne bar en sfeervolle zitjes zich perfect voor gezellige borrels met vrienden, familie of collega’s.


Het diner: Beren ‘classics’

Als de klok 17.00 uur heeft geslagen en de lunchborden zijn afgewassen, kunnen gasten aanschuiven voor het diner. Op de menukaart pronken traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Pathé (op zeven minuten loopafstand). Dit Beren Biosarrangement kost 28,50 per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot de bioscoop. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant! Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht.


Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: