De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren

Auteur: Redactie
Opening 11 juni 2024
De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren

Na een aantal maanden flink bouwen is het eindelijk zover: De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren. Het nieuwe restaurant, gelegen in het gebouw van Pathé Ypenburg, is het resultaat van een droom van twee ondernemers om een gastvrije en gezellige beleving te creëren voor de omgeving.

Het ondernemersstel Dobias en Mariëlle Hoogervorst hebben een sterke binding met de buurt, waar ze zelf al ruim twintig jaar wonen. Wat hen betreft zal het nieuwe restaurant niet alleen een plek zijn om lekker te tafelen, maar ook fungeren als een plek waar gasten voor elke gelegenheid gezellig kunnen samenkomen.

“Of het nu gaat om uitgebreid tafelen, een kopje koffie met gebak óf een drankje aan de bar. Voor echt elk moment van de dag kan je bij ons terecht. We zijn dan ook ontzettend trots op de opening van De Beren Den Haag - Ypenburg. Ons doel? Gasten in de watten leggen en een leuke en fijne ambiance te creëren, zeker omdat er in de buurt nog geen andere horeca is”, benadrukt Mariëlle Hoogervorst.

Ondernemers in hart en nieren

Het duo heeft altijd al eigen ondernemingen gehad. Maar ondanks hun achtergrond in totaal verschillende branches, vonden ze elkaar in hun liefde om echte connecties te maken met mensen. Deze gedeelde passie leidde tot de beslissing om de sprong te wagen in de horeca. Dat de locatie van de nieuwe onderneming hun geliefde Ypenburg moest zijn, was vanzelfsprekend. "Voor ons is ondernemen meer dan alleen het runnen van een bedrijf; het is onze manier om met mensen bezig te zijn, en dat vinden we het allerleukste", aldus Dobias Hoogervorst.

Een plek om te ontspannen

Het restaurant is modern en eigentijds ingericht met luxe zitjes en een grote centrale bar. “De bar moest een prominente plek krijgen in de zaak, omdat we mensen willen verwelkomen om samen een lekkere borrel te drinken na een lange dag", vertelt Mariëlle Hoogervorst. Daarnaast is de bar uitermate geschikt voor een drankje voor -of na afloop van een film bij de naastgelegen Pathé. Het restaurant heeft verder een warme uitstraling en is modern gedecoreerd met hout, prints en veel planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws