De Bodega Oss bij Euro Toques

30 september 2015 |
De Bodega Oss bij Euro Toques<

De Bodega in Oss is onlangs lid geworden van Euro Toques. De zaak is onderdeel van drie bedrijven van horecaondernemer Gert Jordaans: De Nieuwe
Wereld, La Colline en De Bodega. Alledrie de zaken zijn gevestigd in Oss.

Foto: Gerard Walters (bestuurslid ETN), Daam Scharloo (bestuurslid ETN), Ted Janssen (voorzitter ETN), Roy Ottens (chef), Gert Jordaans (eigenaar), Gé Wagemakers (wethouder Oss) en Kai van Vliet (sommelier). Fotograaf: Rick Voorneman, We Do Studio

Over De Bodega
Eigenaar Jordaans, telg uit de bekende Osse horecafamilie, zit al sinds zijn 21e zelf in het vak. Hij weet inmiddels precies wat klanten op een avondje uit zoeken, namelijk beleving. Kai van Vliet is bedrijfsleider en sommelier en Roy Ottens, die zijn opleiding genoot bij De Rooi Pannen, is chef in de keuken.

Pure en ambachtelijke werkwijze
Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland, roemde in zijn speech de pure en ambachtelijke werkwijze van de keuken. Het is ook juist daarom dat De Bodega nu toegelaten is tot de grootste restaurantvereniging van Nederland. Eerder viel Restaurant Buitengewoon in Oss deze eer al ten deel. Wethouder Gé Wagemakers voegde daar nog aan toe dat Jordaans en zijn team er mede voor zorgen dat de mensen graag naar Oss komen.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: