De Bodega Oss bij Euro Toques

30 september 2015 |
De Bodega Oss bij Euro Toques<

De Bodega in Oss is onlangs lid geworden van Euro Toques. De zaak is onderdeel van drie bedrijven van horecaondernemer Gert Jordaans: De Nieuwe
Wereld, La Colline en De Bodega. Alledrie de zaken zijn gevestigd in Oss.

Foto: Gerard Walters (bestuurslid ETN), Daam Scharloo (bestuurslid ETN), Ted Janssen (voorzitter ETN), Roy Ottens (chef), Gert Jordaans (eigenaar), Gé Wagemakers (wethouder Oss) en Kai van Vliet (sommelier). Fotograaf: Rick Voorneman, We Do Studio

Over De Bodega
Eigenaar Jordaans, telg uit de bekende Osse horecafamilie, zit al sinds zijn 21e zelf in het vak. Hij weet inmiddels precies wat klanten op een avondje uit zoeken, namelijk beleving. Kai van Vliet is bedrijfsleider en sommelier en Roy Ottens, die zijn opleiding genoot bij De Rooi Pannen, is chef in de keuken.

Pure en ambachtelijke werkwijze
Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland, roemde in zijn speech de pure en ambachtelijke werkwijze van de keuken. Het is ook juist daarom dat De Bodega nu toegelaten is tot de grootste restaurantvereniging van Nederland. Eerder viel Restaurant Buitengewoon in Oss deze eer al ten deel. Wethouder Gé Wagemakers voegde daar nog aan toe dat Jordaans en zijn team er mede voor zorgen dat de mensen graag naar Oss komen.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: