De Bodega Oss bij Euro Toques

30 september 2015 |
De Bodega Oss bij Euro Toques<

De Bodega in Oss is onlangs lid geworden van Euro Toques. De zaak is onderdeel van drie bedrijven van horecaondernemer Gert Jordaans: De Nieuwe
Wereld, La Colline en De Bodega. Alledrie de zaken zijn gevestigd in Oss.

Foto: Gerard Walters (bestuurslid ETN), Daam Scharloo (bestuurslid ETN), Ted Janssen (voorzitter ETN), Roy Ottens (chef), Gert Jordaans (eigenaar), Gé Wagemakers (wethouder Oss) en Kai van Vliet (sommelier). Fotograaf: Rick Voorneman, We Do Studio

Over De Bodega
Eigenaar Jordaans, telg uit de bekende Osse horecafamilie, zit al sinds zijn 21e zelf in het vak. Hij weet inmiddels precies wat klanten op een avondje uit zoeken, namelijk beleving. Kai van Vliet is bedrijfsleider en sommelier en Roy Ottens, die zijn opleiding genoot bij De Rooi Pannen, is chef in de keuken.

Pure en ambachtelijke werkwijze
Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland, roemde in zijn speech de pure en ambachtelijke werkwijze van de keuken. Het is ook juist daarom dat De Bodega nu toegelaten is tot de grootste restaurantvereniging van Nederland. Eerder viel Restaurant Buitengewoon in Oss deze eer al ten deel. Wethouder Gé Wagemakers voegde daar nog aan toe dat Jordaans en zijn team er mede voor zorgen dat de mensen graag naar Oss komen.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: