Couverts lanceert module voor ketens

1 oktober 2012 |
Couverts lanceert module voor ketens<

Na een uitgebreide pilotperiode bij diverse restaurants lanceert Couverts een nieuwe module binnen het reserveringssysteem, speciaal voor restaurantketens en hotels met meerdere outlets.
Totaaloverzicht
De module geeft gebruikers in een centraal dashboard een totaaloverzicht van de beschikbare capaciteit in de verschillende aangesloten restaurants. Hierdoor behoort apart inloggen per restaurant of het gebruik van meerdere papieren agenda’s op verschillende locaties tot het verleden.

Behoefte
De aanpassing is gerealiseerd naar aanleiding van een verzoek van Grand Hotel Huis ter Duin die de tafelindeling van zijn restaurants wilde optimaliseren. Paul Wiertz, Manager Couverts: “Deze optimalisatie van het reserveringssysteem is een belangrijke stap in het gebruiksgemak en efficiency voor de Front Office, salesafdelingen en andere agendabeheerders. Door de co-creatie met Huis ter Duin profiteren nu al onze relaties van deze nieuwe module. Dit is ook onze filosofie. Couverts ontwikkelt functionaliteiten naar de behoefte van de markt en maakt deze vervolgens beschikbaar voor alle gebruikers.”

Versoepeling
Yuri Dries, F&B Manager Huis ter Duin: “Door Couverts te gebruiken is de communicatie binnen de diverse afdelingen omtrent tafelreserveringen versoepelt. Onze Front Office kan in een oogopslag zien in welke outlets er nog plek is. Is er in bijvoorbeeld Restaurant LaTour geen plek meer, dan wordt er direct gekeken of er in Breakers Beachhouse nog tafels vrij zijn. Zo kunnen onze gasten geïnformeerd worden op diverse locaties binnen het hotel. De reservering staat vervolgens met een klik in de centrale digitale agenda.”

Verdere koppeling
Ondertussen gebruiken restaurants van onder andere NH Hotels, Van der Valk, Bilderberg en Golden Tulip met tevredenheid de nieuwe functionaliteit. In overleg met deze relaties bekijkt Couverts op dit moment de mogelijkheden voor een eventuele integratie met reserveringsystemen voor hotelkamers.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: