Congresdag Love @ First Site in beeld

2 maart 2011 |

Een foto zegt meer dan duizend woorden, vandaar een fotoverslag van de congresdag 'Restaurants en Internet: Love @ First Site?'.
Hartelijke ontvangst bij de receptie


Spreker Jeroen van der Schenk vooraf aan zijn lezing


Mihaly Laszlo voor zijn presentatie over internetreviews


Drukte op de marktplaats


Kennismaken met de aanwezige bedrijven


Een kop koffie voor aanvang van het dagprogramma


De mensen van Hotel4Dinner leggen hun activiteiten uit


Kunstige borden van Taste of Art. Nieuw: met QR-code achterop het bord die gasten naar de mobiele restaurantsite leidt die door Pocketmenu is gemaakt. Een mooi voorbeeld van kruisbestuiving.


Jeroen van der Schenk over social media en de sociale veranderingen binnen de maatschappij.


Zeer aandachtig publiek. Er werd goed opgelet en meegeschreven deze dag


Prachtige ham van Menu Italiano tijdens de lunch


Volle bak in het Meeting Plaza in Maarssen


Website optimalisatie was het onderwerp van de derde lezing


Janneke Nijenhuis over het optimaliseren van websites


Dagvoorzitter Frank Lindner van De RestaurantKrant introduceert topspreker Tom Mulders van Google


Tom Mulders over het belang van het combineren van 'social, local en mobile'

foto's: Janneke Nijenhuis

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: