Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

1 augustus 2010 |
Congres 'Food van 1000 kanten belicht'<

Dit najaar organiseert PINC in Hotel Theater Figi in Zeist een congres voor nieuwsgierige mensen rond het thema 'Food'. Met opmerkelijke visuele presentaties, intrigerende verhalen en innovatieve ideeën ligt de focus van PINC.Food in eerste instantie niet op kennisoverdracht, maar op inspiratie. PINC wil de bezoeker vanuit een andere invalshoek naar voedsel laten kijken.

Voor wie?
Het congres PINC.Food is bedoeld voor marketeers, economen, beleidsbepalers uit de overheid, journalisten, wetenschappers, politici, onderwijsdeskundigen, fooddesigners, leveranciers en distributeurs uit het levensmiddelenkanaal, en nieuwsgierige consumenten. Mensen van zeer divers pluimage, die op een of andere manier het belang van de kwaliteit van onze voeding onderkennen.

Brede inzichten
Tijdens PINC.Food wordt, net als bij PINC, een breed scala aan vernieuwende inzichten, grensverleggende ervaringen vanuit verschillende achtergronden gepresenteerd. Wat de sprekers bindt, is hun passie voor Food in de breedste zin van het woord. Geen opgeheven vingertjes, maar zinnige 'richtingaanwijzers'. Tien spannende sprekers worden afgewisseld met onverwachte intermezzo’s. PINC.Food gaat over smaak, innovatie, supermarkten, indianen, zelf koken, foodmiles, biologisch, tomaten, enzovoort.

Effectief vooruit
PINC.Food zal de problemen rond de productie van duurzaam, biologisch eten en drinken – en alles wat daar mee samenhangt – zeker niet oplossen. Toch is het samen met gelijkgestemden op een no-nonsense-manier luisteren en kijken naar wat bijzondere sprekers ons te vertellen hebben, een uiterst effectief middel om vooruit te komen.

Raadpleeg voor meer informatie en inschrijven: http://food.pinc.nl/
Frank Lindner

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: