Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

1 augustus 2010 |
Congres 'Food van 1000 kanten belicht'<

Dit najaar organiseert PINC in Hotel Theater Figi in Zeist een congres voor nieuwsgierige mensen rond het thema 'Food'. Met opmerkelijke visuele presentaties, intrigerende verhalen en innovatieve ideeën ligt de focus van PINC.Food in eerste instantie niet op kennisoverdracht, maar op inspiratie. PINC wil de bezoeker vanuit een andere invalshoek naar voedsel laten kijken.

Voor wie?
Het congres PINC.Food is bedoeld voor marketeers, economen, beleidsbepalers uit de overheid, journalisten, wetenschappers, politici, onderwijsdeskundigen, fooddesigners, leveranciers en distributeurs uit het levensmiddelenkanaal, en nieuwsgierige consumenten. Mensen van zeer divers pluimage, die op een of andere manier het belang van de kwaliteit van onze voeding onderkennen.

Brede inzichten
Tijdens PINC.Food wordt, net als bij PINC, een breed scala aan vernieuwende inzichten, grensverleggende ervaringen vanuit verschillende achtergronden gepresenteerd. Wat de sprekers bindt, is hun passie voor Food in de breedste zin van het woord. Geen opgeheven vingertjes, maar zinnige 'richtingaanwijzers'. Tien spannende sprekers worden afgewisseld met onverwachte intermezzo’s. PINC.Food gaat over smaak, innovatie, supermarkten, indianen, zelf koken, foodmiles, biologisch, tomaten, enzovoort.

Effectief vooruit
PINC.Food zal de problemen rond de productie van duurzaam, biologisch eten en drinken – en alles wat daar mee samenhangt – zeker niet oplossen. Toch is het samen met gelijkgestemden op een no-nonsense-manier luisteren en kijken naar wat bijzondere sprekers ons te vertellen hebben, een uiterst effectief middel om vooruit te komen.

Raadpleeg voor meer informatie en inschrijven: http://food.pinc.nl/
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: