Congres 'Food van 1000 kanten belicht'

1 augustus 2010 |
Congres 'Food van 1000 kanten belicht'<

Dit najaar organiseert PINC in Hotel Theater Figi in Zeist een congres voor nieuwsgierige mensen rond het thema 'Food'. Met opmerkelijke visuele presentaties, intrigerende verhalen en innovatieve ideeën ligt de focus van PINC.Food in eerste instantie niet op kennisoverdracht, maar op inspiratie. PINC wil de bezoeker vanuit een andere invalshoek naar voedsel laten kijken.

Voor wie?
Het congres PINC.Food is bedoeld voor marketeers, economen, beleidsbepalers uit de overheid, journalisten, wetenschappers, politici, onderwijsdeskundigen, fooddesigners, leveranciers en distributeurs uit het levensmiddelenkanaal, en nieuwsgierige consumenten. Mensen van zeer divers pluimage, die op een of andere manier het belang van de kwaliteit van onze voeding onderkennen.

Brede inzichten
Tijdens PINC.Food wordt, net als bij PINC, een breed scala aan vernieuwende inzichten, grensverleggende ervaringen vanuit verschillende achtergronden gepresenteerd. Wat de sprekers bindt, is hun passie voor Food in de breedste zin van het woord. Geen opgeheven vingertjes, maar zinnige 'richtingaanwijzers'. Tien spannende sprekers worden afgewisseld met onverwachte intermezzo’s. PINC.Food gaat over smaak, innovatie, supermarkten, indianen, zelf koken, foodmiles, biologisch, tomaten, enzovoort.

Effectief vooruit
PINC.Food zal de problemen rond de productie van duurzaam, biologisch eten en drinken – en alles wat daar mee samenhangt – zeker niet oplossen. Toch is het samen met gelijkgestemden op een no-nonsense-manier luisteren en kijken naar wat bijzondere sprekers ons te vertellen hebben, een uiterst effectief middel om vooruit te komen.

Raadpleeg voor meer informatie en inschrijven: http://food.pinc.nl/
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: