Compleet nieuwe uitstraling voor Restaurant De Lindehof** in Nuenen

7 maart 2018 |

 

Twee Michelinsterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen is na een intensieve verbouwing van bijna 3 weken weer open. Het restaurant van topchef Soenil Bahadoer heeft een compleet nieuwe uitstraling, die helemaal aansluit bij de exquise keuken van De Lindehof. Gasten uit binnen- en buitenland zullen zich hier meer dan ooit thuis en welkom voelen.

Eyecatcher

Een van de eyecatchers in het restaurant is een zwarte marmeren wand die samen met de donkere vloer een stijlvolle basis vormt. De aardse, serene kleuren van het nieuwe interieur omarmen je als het ware. De sfeervolle verlichting en comfortabele stoelen nodigen uit om een middag of avond te genieten van de spannende gerechten, sensationele smaken en prachtige wijnen. Ook aan de akoestiek is veel aandacht besteed, alles klopt in dit totaal vernieuwde sterrenrestaurant.

Ongekende combinatie

De keuken van de van oorsprong Surinaamse Soenil Bahadoer is een unieke mix tussen de klassieke, verfijnde Franse keuken en de kruidige, krachtige Surinaams-Hindoestaanse keuken. En dat op sterrenniveau. Een ongekende combinatie, enige in zijn soort. Dat is precies wat Soenil typeert: “Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu ben. Als ik nu om me heen kijk in dit prachtige vernieuwde restaurant en zie hoe gasten hier helemaal uit hun dak gaan van smaken die ze nog nooit eerder hebben geproefd, dan weet ik dat het het allemaal waard is geweest. Dit klopt gewoon.”

Grote trots

Het Brabantse Nuenen is nationaal en internationaal bekend vanwege de sterke band met Vincent van Gogh, en geliefd vanwege De Lindehof. Een uniek restaurant waar chef Soenil buiten alle gebaande paden gaat om zijn gasten het lekkerst en het beste te serveren. Altijd met persoonlijke aandacht voor de gasten, hartstocht voor het vak en liefde voor de ingrediënten waar hij mee kookt. Met zijn combinaties als gebrande langoustine, procureur, Aloe Takkari en kikkererwten heeft Soenil Nuenen op de wereldkaart gezet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: