Compleet nieuwe uitstraling voor Restaurant De Lindehof** in Nuenen

7 maart 2018 |

 

Twee Michelinsterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen is na een intensieve verbouwing van bijna 3 weken weer open. Het restaurant van topchef Soenil Bahadoer heeft een compleet nieuwe uitstraling, die helemaal aansluit bij de exquise keuken van De Lindehof. Gasten uit binnen- en buitenland zullen zich hier meer dan ooit thuis en welkom voelen.

Eyecatcher

Een van de eyecatchers in het restaurant is een zwarte marmeren wand die samen met de donkere vloer een stijlvolle basis vormt. De aardse, serene kleuren van het nieuwe interieur omarmen je als het ware. De sfeervolle verlichting en comfortabele stoelen nodigen uit om een middag of avond te genieten van de spannende gerechten, sensationele smaken en prachtige wijnen. Ook aan de akoestiek is veel aandacht besteed, alles klopt in dit totaal vernieuwde sterrenrestaurant.

Ongekende combinatie

De keuken van de van oorsprong Surinaamse Soenil Bahadoer is een unieke mix tussen de klassieke, verfijnde Franse keuken en de kruidige, krachtige Surinaams-Hindoestaanse keuken. En dat op sterrenniveau. Een ongekende combinatie, enige in zijn soort. Dat is precies wat Soenil typeert: “Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu ben. Als ik nu om me heen kijk in dit prachtige vernieuwde restaurant en zie hoe gasten hier helemaal uit hun dak gaan van smaken die ze nog nooit eerder hebben geproefd, dan weet ik dat het het allemaal waard is geweest. Dit klopt gewoon.”

Grote trots

Het Brabantse Nuenen is nationaal en internationaal bekend vanwege de sterke band met Vincent van Gogh, en geliefd vanwege De Lindehof. Een uniek restaurant waar chef Soenil buiten alle gebaande paden gaat om zijn gasten het lekkerst en het beste te serveren. Altijd met persoonlijke aandacht voor de gasten, hartstocht voor het vak en liefde voor de ingrediënten waar hij mee kookt. Met zijn combinaties als gebrande langoustine, procureur, Aloe Takkari en kikkererwten heeft Soenil Nuenen op de wereldkaart gezet.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en politiek. Het restaurant van de enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools opende de deuren op 16 september 19...

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: