Compleet nieuwe uitstraling voor Restaurant De Lindehof** in Nuenen

7 maart 2018 |

 

Twee Michelinsterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen is na een intensieve verbouwing van bijna 3 weken weer open. Het restaurant van topchef Soenil Bahadoer heeft een compleet nieuwe uitstraling, die helemaal aansluit bij de exquise keuken van De Lindehof. Gasten uit binnen- en buitenland zullen zich hier meer dan ooit thuis en welkom voelen.

Eyecatcher

Een van de eyecatchers in het restaurant is een zwarte marmeren wand die samen met de donkere vloer een stijlvolle basis vormt. De aardse, serene kleuren van het nieuwe interieur omarmen je als het ware. De sfeervolle verlichting en comfortabele stoelen nodigen uit om een middag of avond te genieten van de spannende gerechten, sensationele smaken en prachtige wijnen. Ook aan de akoestiek is veel aandacht besteed, alles klopt in dit totaal vernieuwde sterrenrestaurant.

Ongekende combinatie

De keuken van de van oorsprong Surinaamse Soenil Bahadoer is een unieke mix tussen de klassieke, verfijnde Franse keuken en de kruidige, krachtige Surinaams-Hindoestaanse keuken. En dat op sterrenniveau. Een ongekende combinatie, enige in zijn soort. Dat is precies wat Soenil typeert: “Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu ben. Als ik nu om me heen kijk in dit prachtige vernieuwde restaurant en zie hoe gasten hier helemaal uit hun dak gaan van smaken die ze nog nooit eerder hebben geproefd, dan weet ik dat het het allemaal waard is geweest. Dit klopt gewoon.”

Grote trots

Het Brabantse Nuenen is nationaal en internationaal bekend vanwege de sterke band met Vincent van Gogh, en geliefd vanwege De Lindehof. Een uniek restaurant waar chef Soenil buiten alle gebaande paden gaat om zijn gasten het lekkerst en het beste te serveren. Altijd met persoonlijke aandacht voor de gasten, hartstocht voor het vak en liefde voor de ingrediënten waar hij mee kookt. Met zijn combinaties als gebrande langoustine, procureur, Aloe Takkari en kikkererwten heeft Soenil Nuenen op de wereldkaart gezet.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Food
Ministers: voedselveiligheid verder versterken urgent

De Commissie Sorgdrager heeft een grondige analyse gemaakt van de wijze waarop de fipronilcrisis is afgehandeld en spreekt alle relevante actoren –het bedrijfsleven, de toezichthouders en departementen– aan op hun functioneren. Het beeld dat het rapport schetst is niet fraai. De pluimvee...

Michelin Bocuse d'Or
Lars Drost en de pijn van Turijn

Ruim een week geleden wurmde hij zijn witte koksmuts van zijn bezwete voorhoofd. Trots, voldaan en zelfverzekerd zocht hij een stoel op. De Europese finale van de Bocuse d'Or zat er op voor Lars Drost. De afgelopen vijf uur en vijfendertig minuten koken was een explosie van de energie die de afg...

Food Advertorial
GRATIS Aviko Oerfriet Proefpakket!

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin. Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag een GRATIS proefpakket aan. Ambachtelijke, verse frietjes met de juiste ‘bite’, een goudbruine kleur en een volle aardappe...

Groenten Duurzaamheid
10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van bio-groenten

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Ruim acht jaar geleden schreven we een artikel over de kwestie of je groenten nou wel of niet i...

Tech Advertorial
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is,...

Events Culinair
Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Folie Culinaire vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht (8 t/m 10 oktober) en wordt gezien als hét int...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: