Compleet nieuwe uitstraling voor Restaurant De Lindehof** in Nuenen

7 maart 2018 |

 

Twee Michelinsterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen is na een intensieve verbouwing van bijna 3 weken weer open. Het restaurant van topchef Soenil Bahadoer heeft een compleet nieuwe uitstraling, die helemaal aansluit bij de exquise keuken van De Lindehof. Gasten uit binnen- en buitenland zullen zich hier meer dan ooit thuis en welkom voelen.

Eyecatcher

Een van de eyecatchers in het restaurant is een zwarte marmeren wand die samen met de donkere vloer een stijlvolle basis vormt. De aardse, serene kleuren van het nieuwe interieur omarmen je als het ware. De sfeervolle verlichting en comfortabele stoelen nodigen uit om een middag of avond te genieten van de spannende gerechten, sensationele smaken en prachtige wijnen. Ook aan de akoestiek is veel aandacht besteed, alles klopt in dit totaal vernieuwde sterrenrestaurant.

Ongekende combinatie

De keuken van de van oorsprong Surinaamse Soenil Bahadoer is een unieke mix tussen de klassieke, verfijnde Franse keuken en de kruidige, krachtige Surinaams-Hindoestaanse keuken. En dat op sterrenniveau. Een ongekende combinatie, enige in zijn soort. Dat is precies wat Soenil typeert: “Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu ben. Als ik nu om me heen kijk in dit prachtige vernieuwde restaurant en zie hoe gasten hier helemaal uit hun dak gaan van smaken die ze nog nooit eerder hebben geproefd, dan weet ik dat het het allemaal waard is geweest. Dit klopt gewoon.”

Grote trots

Het Brabantse Nuenen is nationaal en internationaal bekend vanwege de sterke band met Vincent van Gogh, en geliefd vanwege De Lindehof. Een uniek restaurant waar chef Soenil buiten alle gebaande paden gaat om zijn gasten het lekkerst en het beste te serveren. Altijd met persoonlijke aandacht voor de gasten, hartstocht voor het vak en liefde voor de ingrediënten waar hij mee kookt. Met zijn combinaties als gebrande langoustine, procureur, Aloe Takkari en kikkererwten heeft Soenil Nuenen op de wereldkaart gezet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: