Chefswissel bij Villa de Duinen

11 juli 2012 |
Chefswissel bij Villa de Duinen<

SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel wordt de nieuwe chef-kok van hotel-restaurant Villa de Duinen in Noordwijk. Hij volgt Jean-Jacques Menanteau op die er bijna twee jaar de scepter zwaaide.

Onder de indruk
Eigenaar Ab van der Wiel over de komst van Van Dreumel: “Ik heb de afgelopen jaren regelmatig zijn kookkunsten mogen ervaren en was telkens zeer onder de indruk. Hij behoort tot de top van Nederland en heeft een geweldige staat van dienst met ruim twintig jaar ervaring bij sterrenrestaurants De Zwethheul, Savelberg en Parkheuvel”.

Aantrekkingskracht
Van Dreumel komt over van het VNO-NCW opleidingscentrum De Baak in Noordwijk waar hij executive chefs was. Van Dreumel: “Villa de Duinen heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. Het luxe en kleinschalige van het hotel-restaurant biedt mij de mogelijkheid mij volledig te richten op mijn vak. Want koken, dat is wat ik het liefste doe.”

Stop na mooie start
Jean-Jacques Menanteau heeft in goed overleg met de eigenaar besloten de samenwerking per augustus stop te zetten. De Franse meesterkok heeft ervoor gezorgd dat de Villa al in het eerste jaar goed werd ontvangen door menig restaurantgids.

Hulp bij bedrijfsvoering
Van Dreumel wordt voor algemene bedrijfsvoering en marketing bijgestaan door Michiel Laterveer die ook in augustus zal starten. Laterveer heeft na de Hogere Hotelschool Den Haag internationale ervaring opgedaan in het hotelmanagement binnen Marriott International. In 2008 keerde hij terug naar Nederland als Sales & Marketing Directeur bij het Renaissance & Marriott Hotel in Amsterdam.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: