Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

15 januari 2015
Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

Vanmorgen rond 08.00 uur werden zakenreizigers op het Centraal Station in Den Haag verrast met heerlijke croissantjes door chefkok Edwin
van den Heijkant van Restaurant Pearl (Hilton The Hague). Het bleek een ludieke actie om het '8-uurtje' onder de aandacht te brengen.



*Ontbijtafspraak met relaties*
Aangezien het ontbijt nog steeds vaak wordt overgeslagen, wil Restaurant Pearl met het 8-uurtje zakenmensen stimuleren om de dag goed te starten door middel van een ontbijtafspraak met een collega of zakenrelatie. Al voor 10 euro per persoon kan men bij Pearl genieten van een uitgebreid ontbijt met brood, zuivel, fruit en koffie/thee.

"*Meer lezen over restaurant Pearl? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=pearl&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws