Centrum Alphen aan den Rijn verrijkt met een De Beren restaurant

20 december 2017 | Thijs Jacobs

Op de valreep van 2017 opent restaurant De Beren aanstaande vrijdag om 16:00 uur haar deuren in het Alphense centrum. De nieuwe vestiging aan het Thorbeckeplein is de derde en laatste horecapartij die haar intrek neemt in het monumentale pand het Nutsgebouw. Gasten kunnen in de nieuwe vestiging van De Beren rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Om de opening van de 33ste vestiging van De Beren te vieren is januari omgedoopt tot Burgermaand: de gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50!

Levendige omgeving aan Thorbeckeplein

Restaurant De Beren, gevestigd in het Nutsgebouw beschikt over maar liefst twee terrassen: zowel aan het levendige Thorbeckeplein als aan het nieuwe sfeervolle haventje. Het interieur van de kersverse horecazaak is geheel volgens de onlangs vernieuwde look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen én met veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warme sfeer met veel hout- en staalelementen. Het restaurant biedt voldoende ruimte voor grote gezelschappen en is ook perfect voor een intiemer diner. Tevens is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren in Alphen. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk door even te bellen.

Van bourgondisch diner tot beregezellige borrel

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11:30 uur. Gasten kunnen er terecht voor een uitgebreide lunch, een bourgondisch diner of gezellige borrel. Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor verfijnde stukken vlees als een mooie entrecote of tournedos. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de nabij gelegen Vue bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Het nieuwe restaurant in Alphen is helemaal af maar zoekt nog wel een enthousiaste franchisenemer. Ervaring in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste. Als men interesse heeft kan er contact opgenomen worden met franchisecoach Henk Jansen via h.jansen@beren.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Food
Ministers: voedselveiligheid verder versterken urgent

De Commissie Sorgdrager heeft een grondige analyse gemaakt van de wijze waarop de fipronilcrisis is afgehandeld en spreekt alle relevante actoren –het bedrijfsleven, de toezichthouders en departementen– aan op hun functioneren. Het beeld dat het rapport schetst is niet fraai. De pluimvee...

Michelin Bocuse d'Or
Lars Drost en de pijn van Turijn

Ruim een week geleden wurmde hij zijn witte koksmuts van zijn bezwete voorhoofd. Trots, voldaan en zelfverzekerd zocht hij een stoel op. De Europese finale van de Bocuse d'Or zat er op voor Lars Drost. De afgelopen vijf uur en vijfendertig minuten koken was een explosie van de energie die de afg...

Food Advertorial
GRATIS Aviko Oerfriet Proefpakket!

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin. Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag een GRATIS proefpakket aan. Ambachtelijke, verse frietjes met de juiste ‘bite’, een goudbruine kleur en een volle aardappe...

Groenten Duurzaamheid
10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van bio-groenten

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Ruim acht jaar geleden schreven we een artikel over de kwestie of je groenten nou wel of niet i...

Tech Advertorial
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is,...

Events Culinair
Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Folie Culinaire vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht (8 t/m 10 oktober) en wordt gezien als hét int...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: