Central Park Voorburg biedt 'fine dining experience' thuis aan

17 maart 2020 | Thijs Jacobs

Komen de gasten niet naar het restaurant? Dan komt het restaurant naar de gasten. Zonder hulp van externe bezorgdiensten start Central Park Voorburg met een bezorgservice voor haar excellente restaurant. Om de zaken draaiende te houden, maar ook voor het plezier van thuiszitters. Namelijk, door het advies thuis te blijven ontstaat er plotseling heel veel vrije tijd. Een bezoekje aan bioscopen, pretparken, musea, cafés en restaurants zit er echter voorlopig niet meer in. Niet al deze vrije tijdsbestedingen lenen zich uiteraard voor een optie aan huis. Nu er als nooit tevoren een beroep wordt gedaan op de creativiteit van de ondernemer, blijken top restaurants daar (gelukkig voor ons) een uitzondering op.  

BMW Group

Een toprestaurant bezorgt in stijl. Op een scootertje zal je ze niet zo snel zien aankomen. Met behulp van de elektrische auto's van partner BMW wordt dit mogelijk gemaakt. En de koerier? Eigenaar Joey de Kruijf - ook de man achter wijnbar Pierre Par CP - zal hoogstpersoonlijk de bestelling komen afleveren. Joey: “Dankzij de inzet van een aantal van onze partners zoals BMW hebben we dit zo snel kunnen realiseren. Dat geeft me een warm gevoel. Samen komen we hier wel uit. wij gaan er in ieder geval voor.”

Genoeg keuze

Bij een ‘fine dining experience’ hoort natuurlijk meerdere gangen. Met het 3 gangen menu laat je je verassen binnen de opties vlees, vis, vegetarisch of een mix. Daarnaast behoren kreeft Thermidor, Baeri classic kaviar en een assortiment boerenkazen tot de à la carte menu opties. Als aanvulling op deze showstoppers en de menu’s kan je ook heerlijke seizoensgroenten en gemengde salade bestellen. Alle gerechten worden in biologisch afbreekbare disposables bezorgd. Om het diner compleet te maken weet een ieder al dat je bij Central Park geweldige en bijzondere wijnen kan drinken. Deze exclusieve, toegankelijke maar ook moderne wijnen uit de mooiste streken zijn met zorg geselecteerd door eigenaar en meestergastheer Joey de Kruijf.

Den Haag en omstreken

Niet geheel onbelangrijk is de vraag waar deze prachtige gerechten allemaal bezorgd kunnen worden? Central Park bezorgt in ‘groot Den Haag’. Deze regio omvat Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Ypenburg en Nootdorp. Omdat er met veel liefde en zorg wordt bereid, is een geschatte levering- en besteltijdenschema opgesteld. Vóór 17.00 uur bestellen is na 18.00 bezorgen, voor 18.00 bestellen is na 19.00 bezorgen, en voor 19.00 bestellen is na 20.00 bezorgen. Het minimaal aantal menu’s per bestelling is 2 (oftewel minimale besteding is €49,90). Ook goed om te weten is dat bij bestellingen boven de 75,00, bezorging gratis is, voor bestellingen onder de 75,00 betaal je 7,50. Goede reden om toch nog maar dat kreeftje erbij te nemen?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: