Central Park Voorburg biedt 'fine dining experience' thuis aan

17 maart 2020 | Thijs Jacobs

Komen de gasten niet naar het restaurant? Dan komt het restaurant naar de gasten. Zonder hulp van externe bezorgdiensten start Central Park Voorburg met een bezorgservice voor haar excellente restaurant. Om de zaken draaiende te houden, maar ook voor het plezier van thuiszitters. Namelijk, door het advies thuis te blijven ontstaat er plotseling heel veel vrije tijd. Een bezoekje aan bioscopen, pretparken, musea, cafés en restaurants zit er echter voorlopig niet meer in. Niet al deze vrije tijdsbestedingen lenen zich uiteraard voor een optie aan huis. Nu er als nooit tevoren een beroep wordt gedaan op de creativiteit van de ondernemer, blijken top restaurants daar (gelukkig voor ons) een uitzondering op.  

BMW Group

Een toprestaurant bezorgt in stijl. Op een scootertje zal je ze niet zo snel zien aankomen. Met behulp van de elektrische auto's van partner BMW wordt dit mogelijk gemaakt. En de koerier? Eigenaar Joey de Kruijf - ook de man achter wijnbar Pierre Par CP - zal hoogstpersoonlijk de bestelling komen afleveren. Joey: “Dankzij de inzet van een aantal van onze partners zoals BMW hebben we dit zo snel kunnen realiseren. Dat geeft me een warm gevoel. Samen komen we hier wel uit. wij gaan er in ieder geval voor.”

Genoeg keuze

Bij een ‘fine dining experience’ hoort natuurlijk meerdere gangen. Met het 3 gangen menu laat je je verassen binnen de opties vlees, vis, vegetarisch of een mix. Daarnaast behoren kreeft Thermidor, Baeri classic kaviar en een assortiment boerenkazen tot de à la carte menu opties. Als aanvulling op deze showstoppers en de menu’s kan je ook heerlijke seizoensgroenten en gemengde salade bestellen. Alle gerechten worden in biologisch afbreekbare disposables bezorgd. Om het diner compleet te maken weet een ieder al dat je bij Central Park geweldige en bijzondere wijnen kan drinken. Deze exclusieve, toegankelijke maar ook moderne wijnen uit de mooiste streken zijn met zorg geselecteerd door eigenaar en meestergastheer Joey de Kruijf.

Den Haag en omstreken

Niet geheel onbelangrijk is de vraag waar deze prachtige gerechten allemaal bezorgd kunnen worden? Central Park bezorgt in ‘groot Den Haag’. Deze regio omvat Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Ypenburg en Nootdorp. Omdat er met veel liefde en zorg wordt bereid, is een geschatte levering- en besteltijdenschema opgesteld. Vóór 17.00 uur bestellen is na 18.00 bezorgen, voor 18.00 bestellen is na 19.00 bezorgen, en voor 19.00 bestellen is na 20.00 bezorgen. Het minimaal aantal menu’s per bestelling is 2 (oftewel minimale besteding is €49,90). Ook goed om te weten is dat bij bestellingen boven de 75,00, bezorging gratis is, voor bestellingen onder de 75,00 betaal je 7,50. Goede reden om toch nog maar dat kreeftje erbij te nemen?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: