Central Park Voorburg biedt 'fine dining experience' thuis aan

17 maart 2020 | Thijs Jacobs

Komen de gasten niet naar het restaurant? Dan komt het restaurant naar de gasten. Zonder hulp van externe bezorgdiensten start Central Park Voorburg met een bezorgservice voor haar excellente restaurant. Om de zaken draaiende te houden, maar ook voor het plezier van thuiszitters. Namelijk, door het advies thuis te blijven ontstaat er plotseling heel veel vrije tijd. Een bezoekje aan bioscopen, pretparken, musea, cafés en restaurants zit er echter voorlopig niet meer in. Niet al deze vrije tijdsbestedingen lenen zich uiteraard voor een optie aan huis. Nu er als nooit tevoren een beroep wordt gedaan op de creativiteit van de ondernemer, blijken top restaurants daar (gelukkig voor ons) een uitzondering op.  

BMW Group

Een toprestaurant bezorgt in stijl. Op een scootertje zal je ze niet zo snel zien aankomen. Met behulp van de elektrische auto's van partner BMW wordt dit mogelijk gemaakt. En de koerier? Eigenaar Joey de Kruijf - ook de man achter wijnbar Pierre Par CP - zal hoogstpersoonlijk de bestelling komen afleveren. Joey: “Dankzij de inzet van een aantal van onze partners zoals BMW hebben we dit zo snel kunnen realiseren. Dat geeft me een warm gevoel. Samen komen we hier wel uit. wij gaan er in ieder geval voor.”

Genoeg keuze

Bij een ‘fine dining experience’ hoort natuurlijk meerdere gangen. Met het 3 gangen menu laat je je verassen binnen de opties vlees, vis, vegetarisch of een mix. Daarnaast behoren kreeft Thermidor, Baeri classic kaviar en een assortiment boerenkazen tot de à la carte menu opties. Als aanvulling op deze showstoppers en de menu’s kan je ook heerlijke seizoensgroenten en gemengde salade bestellen. Alle gerechten worden in biologisch afbreekbare disposables bezorgd. Om het diner compleet te maken weet een ieder al dat je bij Central Park geweldige en bijzondere wijnen kan drinken. Deze exclusieve, toegankelijke maar ook moderne wijnen uit de mooiste streken zijn met zorg geselecteerd door eigenaar en meestergastheer Joey de Kruijf.

Den Haag en omstreken

Niet geheel onbelangrijk is de vraag waar deze prachtige gerechten allemaal bezorgd kunnen worden? Central Park bezorgt in ‘groot Den Haag’. Deze regio omvat Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Ypenburg en Nootdorp. Omdat er met veel liefde en zorg wordt bereid, is een geschatte levering- en besteltijdenschema opgesteld. Vóór 17.00 uur bestellen is na 18.00 bezorgen, voor 18.00 bestellen is na 19.00 bezorgen, en voor 19.00 bestellen is na 20.00 bezorgen. Het minimaal aantal menu’s per bestelling is 2 (oftewel minimale besteding is €49,90). Ook goed om te weten is dat bij bestellingen boven de 75,00, bezorging gratis is, voor bestellingen onder de 75,00 betaal je 7,50. Goede reden om toch nog maar dat kreeftje erbij te nemen?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: