Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

11 januari 2012 |
Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012<

Carlos en Anneke Faes van restaurant De Proeftuin in Eindhoven zijn tijdens de Horecava 2012 uitgeroepen tot SVH HorecaHelden van het jaar. In de finale waarbij alle HorecaHelden van het afgelopen jaar
tegen elkaar streden kregen de Brabantse horecaondernemers de meeste stemmen van het publiek.


De eerste reactie van het echtpaar Faes is ongeloof

Schitteren op de cover
Antonio van Hengel, HorecaHeld van 2010, reikte de prijs uit. Het echtpaar Faes kreeg het eerste exemplaar van het SVH-magazine Welkom, waarop zij op de cover schitteren. Ook waren er bloemen, een oorkonde en een beeldje.


Van Hengel vertelt over zijn ervaringen als HorecaHeld van 2010

Schouderklop(je)
Vooraf vroeg presentator Karel de Vos aan Van Hengel wat de prijs is en wat het met je doet. Van Hengel: "Uitgeroepen worden tot HorecaHeld is als het krijgen van een heel groot schouderklopje wat je jezelf nooit zou geven."

Allemaal helden
Alle finalisten zijn uiteraard de helden van nu in de horeca. Een staande ovatie van het aanwezige publiek viel de 9 personen van 7 horecabedrijven ten deel. Iedere finalist werd met een mooi filmpje over zijn, haar of hun bedrijf op het podium gehaald.


Alle SVH HorecaHelden van afgelopen jaar wachten op het grote moment

De HorecaHelden in overzicht:
FastserviceHeld: Ronald Meijer, Pays de Mer, Terneuzen
LunchroomHeld: Alex Schulp, Brasserie Zuidplein, Rotterdam
RestaurantHeld: Carlos en Anneke Faes, De Proeftuin, Eindhoven
HotelHeld: Peter Mooijman, Hotel Des Indes, Den Haag
TourCulinairHeld: Niels en Floortje Mulder
UWVHeld: Joyce Knubben
CaféHeld: Mirjam Theus

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: