Café Aimée: de nieuwste hotspot van Den Haag

29 augustus 2018 | Thijs Jacobs

In het mooie pand, voorheen De Burcht, aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag is de nieuwe horecagelegenheid ‘Café Aimée’ geopend. Café Aimée combineert een Frans interieur met eigentijdse chique en botanische stijlelementen, fluwelen banken en een gouden messing bar. De eigenaren van het restaurant Marloes, Martijn en Bart hebben, na een grote metamorfose van het pand, met Café Aimée een nieuwe hotspot gecreëerd. De villa waarin Café Aimée gevestigd is bestaat uit twee verdiepingen en heeft tevens een groot, verwarmd buitenterras op het zuiden met ruim 80 zitplaatsen. Voor meer informatie: www.cafe-aimee.nl 

Beleving

De nieuwe horecagelegenheid is visueel aantrekkelijk, van de presentatie van de gerechten tot aan de toiletten. Eigenaresse Marloes: “We spelen in op beleving en willen een gastvrij gevoel geven. We hebben in het interieur gekozen voor chique elementen zoals een gouden messing bar en daar subtiele details aan toegevoegd. Café Aimée heeft een rustige, elegante uitstraling en is een goede keuze voor ieder moment van de dag; ontbijt, lunch, borrel of diner. Zo zijn we toegankelijk voor iedereen.”

What to eat

De uitgebreide menukaart van Café Aimée varieert van luxe gerechten tot streetfood en signature dishes waar men voor terug komt. Ontbijten met Acai bowls, lunchen met poké-bowls en dineren met de rogvleugelfilet of de tri trip steak to share. Alle gerechten worden bereid met eerlijke en duurzame (streek)producten.

Over Café Aimée

Café Aimée heeft een Urban-Chique uitstraling gecombineerd met botanische elementen. De internationale allure wordt gecombineerd met o.a. speciaalbier en cocktails met de borrel- en dinerkaart. Van poké-bowls tot klassieke authentieke Franse gerechten, de smaken van verschillende culturen komen hier samen. De 2e verdieping is door het open concept bij het restaurant getrokken maar is ook af te huren en biedt ruimte voor workshops, vergaderingen, feesten en partijen. Café Aimée is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur – 01:00 uur, in het weekend zelfs tot 02:00, en goed bereikbaar. In de directe nabijheid van het openbaar vervoer (Tram 3 en 12) en met parkeergelegenheid voor de deur. 

Foto Yvette Koedam

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: