Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

20 september 2019 | Thijs Jacobs

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hiervan bij de Rotterdamse of Amsterdamse locatie de 2e burger gratis!

Feestje met 12.000 vrienden

Op het laatste festival van de zomer, A Day at the Park in het Kralingse Bos in Rotterdam, is Ter Marsch & Co aanwezig met een grote tent, aangekleed met hooibalen en serveren zij een selectie van hun allerbeste hamburgers. Daarnaast maken zij het de festivalgangers gemakkelijk en hoef je niet verder in de rij te staan want ook de verse frieten met de bekende truffelsaus en lekkere biertjes zijn aanwezig.

Adembenemende drankenkast

Na de spraakmakende metamorfose van de vestiging in Amsterdam, heeft Ter Marsch & Co in Rotterdam ook een bijzondere restyling ondergaan. Zij hebben zichzelf getrakteerd op een prachtige nieuwe bar. De bar is gemaakt van staal, bewerkt met spiegels en voorzien van speciale verlichting waarmee iedere wenselijke kleur kan worden gekozen, afgestemd op de sfeer. De bar krult tegen het plafond omhoog met daarin zwevende drankflessen. Het is een adembenemend uitzicht, maar pas op dat je niet van je kruk valt. De nieuwe bar nodigt uit om te gaan borrelen en dat is precies wat in de komende periode verder uitgewerkt gaat worden. Ter Marsch & Co gaat zich focussen op speciale ‘signature drinks’ die ieder kwartaal wisselen. De favoriete cocktails en mix drinks van meneer Ter Marsch zijn straks alleen te bestellen vanuit een ‘geheim boekje’, vraag er gerust naar.

Burgericoon

Ter Marsch & Co, inmiddels een burgericoon, bestaat 5 jaar en is niet meer weg te denken uit Rotterdam. Dagelijks wordt de zaak bezocht door vele gasten en nog steeds staan er mensen in de rij voor de ter plekke bereide burgers. Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij uit 1896 die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. Net als vroeger staat bij ter Marsch & Co de kwaliteit voorop en wordt alles, van sauzen tot brood, zelf bereid.

Over de familie Ter Marsch

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam die onlangs volledig is gerenoveerd en is voorzien van een extravagant interieur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: