Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

20 september 2019 | Thijs Jacobs

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hiervan bij de Rotterdamse of Amsterdamse locatie de 2e burger gratis!

Feestje met 12.000 vrienden

Op het laatste festival van de zomer, A Day at the Park in het Kralingse Bos in Rotterdam, is Ter Marsch & Co aanwezig met een grote tent, aangekleed met hooibalen en serveren zij een selectie van hun allerbeste hamburgers. Daarnaast maken zij het de festivalgangers gemakkelijk en hoef je niet verder in de rij te staan want ook de verse frieten met de bekende truffelsaus en lekkere biertjes zijn aanwezig.

Adembenemende drankenkast

Na de spraakmakende metamorfose van de vestiging in Amsterdam, heeft Ter Marsch & Co in Rotterdam ook een bijzondere restyling ondergaan. Zij hebben zichzelf getrakteerd op een prachtige nieuwe bar. De bar is gemaakt van staal, bewerkt met spiegels en voorzien van speciale verlichting waarmee iedere wenselijke kleur kan worden gekozen, afgestemd op de sfeer. De bar krult tegen het plafond omhoog met daarin zwevende drankflessen. Het is een adembenemend uitzicht, maar pas op dat je niet van je kruk valt. De nieuwe bar nodigt uit om te gaan borrelen en dat is precies wat in de komende periode verder uitgewerkt gaat worden. Ter Marsch & Co gaat zich focussen op speciale ‘signature drinks’ die ieder kwartaal wisselen. De favoriete cocktails en mix drinks van meneer Ter Marsch zijn straks alleen te bestellen vanuit een ‘geheim boekje’, vraag er gerust naar.

Burgericoon

Ter Marsch & Co, inmiddels een burgericoon, bestaat 5 jaar en is niet meer weg te denken uit Rotterdam. Dagelijks wordt de zaak bezocht door vele gasten en nog steeds staan er mensen in de rij voor de ter plekke bereide burgers. Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij uit 1896 die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. Net als vroeger staat bij ter Marsch & Co de kwaliteit voorop en wordt alles, van sauzen tot brood, zelf bereid.

Over de familie Ter Marsch

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam die onlangs volledig is gerenoveerd en is voorzien van een extravagant interieur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: