Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

20 september 2019 | Thijs Jacobs

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hiervan bij de Rotterdamse of Amsterdamse locatie de 2e burger gratis!

Feestje met 12.000 vrienden

Op het laatste festival van de zomer, A Day at the Park in het Kralingse Bos in Rotterdam, is Ter Marsch & Co aanwezig met een grote tent, aangekleed met hooibalen en serveren zij een selectie van hun allerbeste hamburgers. Daarnaast maken zij het de festivalgangers gemakkelijk en hoef je niet verder in de rij te staan want ook de verse frieten met de bekende truffelsaus en lekkere biertjes zijn aanwezig.

Adembenemende drankenkast

Na de spraakmakende metamorfose van de vestiging in Amsterdam, heeft Ter Marsch & Co in Rotterdam ook een bijzondere restyling ondergaan. Zij hebben zichzelf getrakteerd op een prachtige nieuwe bar. De bar is gemaakt van staal, bewerkt met spiegels en voorzien van speciale verlichting waarmee iedere wenselijke kleur kan worden gekozen, afgestemd op de sfeer. De bar krult tegen het plafond omhoog met daarin zwevende drankflessen. Het is een adembenemend uitzicht, maar pas op dat je niet van je kruk valt. De nieuwe bar nodigt uit om te gaan borrelen en dat is precies wat in de komende periode verder uitgewerkt gaat worden. Ter Marsch & Co gaat zich focussen op speciale ‘signature drinks’ die ieder kwartaal wisselen. De favoriete cocktails en mix drinks van meneer Ter Marsch zijn straks alleen te bestellen vanuit een ‘geheim boekje’, vraag er gerust naar.

Burgericoon

Ter Marsch & Co, inmiddels een burgericoon, bestaat 5 jaar en is niet meer weg te denken uit Rotterdam. Dagelijks wordt de zaak bezocht door vele gasten en nog steeds staan er mensen in de rij voor de ter plekke bereide burgers. Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij uit 1896 die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. Net als vroeger staat bij ter Marsch & Co de kwaliteit voorop en wordt alles, van sauzen tot brood, zelf bereid.

Over de familie Ter Marsch

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam die onlangs volledig is gerenoveerd en is voorzien van een extravagant interieur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: