Brouw binnenkort je eigen speciaalbier

4 oktober 2016 | Jorien Slager
Brouw binnenkort je eigen speciaalbier

Liefhebbers van speciaalbier opgelet: met de nieuwe bierbrouwmachine iGulu kun je thuis gemakkelijk je eigen bier brouwen. Met het apparaat kun je bijgeleverde recepten volgen, maar ook volledig je creativiteit de vrije loop laten.

iGulu maakt het mogelijk om in een paar stappen een lekker biertje te brouwen. Het brouwproces gaat als volgt: doe water in de machine en voeg de gewenste ingrediënten toe. Je kunt kiezen uit de honderden recepten die brouwers hebben samengesteld of zelf een creatie bedenken.

Vervolgens moet je drie weken wachten voor het brouwproces klaar is en je je eigen biertje kunt nuttigen. Je kunt de status van het proces bijhouden via de bijbehorende app, die beschikbaar is voor iOS en Android.

Als je het biertje van je dromen hebt gebrouwen, kun je het recept opslaan, zodat je er de volgende keer weer van kunt genieten.

Lijkt het je leuk om met iGulu je eigen bier te gaan brouwen? Je kunt het apparaat vanaf 549 dollar, omgerekend 492 euro, kopen via crowdfundingwebsite Indiegogo. De eerst levering is gepland in december 2016.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: