Brasserie Brut presenteert ice dome

18 november 2015 |
Brasserie Brut presenteert ice dome<

Een echte ijskoude winter maken we in Nederland niet snel mee. Brasserie Brut haalt daarom op 11 december de winter naar Den Haag met een
opmerkelijke opblaasbare iglo. Waar Brasserie Brut afgelopen zomers de succesvolle brute barbecues organiseerde, kan iedereen deze winter geheel in stijl genieten van frozen cocktails in de ice dome.

Een week in bedrijf
De ice dome is iedere dag geopend voor een hapje en drankje en ook privé af te huren voor bedrijfsevenementen en feesten. Wie de ice dome wil bezoeken moet er op tijd bij zijn, de ice dome staat er namelijk maar een ruime week.

Frozen cocktails
Op 11 december wordt de ice dome opgeblazen en voorzien van een echte ijsbar. Iedere avond, met uitzondering van besloten partijen, serveert Brasserie Brut heerlijke frozen cocktails. In de weekenden worden er Frozen Movie Nights georganiseerd met feel-good films en winterklassiekers die goed aansluiten bij de sfeer van de ice dome. “We willen dat iedereen echt de magische kerstsfeer beleeft en hoe kan dat nu beter dan met familie en vrienden een kerstfilm kijken in de ice dome”, aldus Boudewijn Martens. Zondag 20 december is de laatste kans om de dome te bezoeken.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: