Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

6 april 2016 |
Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag<

Afgelopen weekend heeft chefkok Sander Beekink, zijn Brasserie Beekink & Co geopend op de Valkenboskade (hoek Thomsonlaan). In een
prachtig hoekpand met veel natuurlijk lichtinval, straalt direct gezelligheid uit en roept de sfeer en ambiance van een Franse Brasserie.

Sander Beekink
Eerder was Sander Beekink chefkok van de populaire strandtent SOL Beach in Scheveningen, maar Beekink verwierf ook bekendheid bij pop-up restaurant initiatieven zoals Zeevlam en Brasserie OCK van Buitenplaats Ockenburgh.

De hele dag door welkom
Brasserie Beekink & Co is geopend van woensdag t/m zondag van 09:00 uur - 22:00 uur.
De stijl van koken van Sander Beekink is gebaseerd op producten die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de Haagse regio.
De ochtend kan je starten met een heerlijk ontbijt of een kopje koffie van "De koffieman van Scheveningen" met een stukje taart van Tarts . Tijdens de lunch, met mooi weer op het terras, geniet je van een knisperende salade Nicoise met vers gegrilde tonijn van Holland Vis.

Lokale producten
Met vrienden, buren of na het shoppen in de Fahrenheitstraat of rondom het Goudenregenplein kom je gezellig borrelen en probeer je één van de échte Haagse bieren van Kompaan Brouwerij en een plankje charcuterie van Stijlslagerij Englebert.
Tijdens het diner combineer je de gerechten van de kaart met één van de geselecteerde biologische wijnen van Bosman Wijnkopers. En sluit je de avond af met een kaasplateau geselecteerd bij Kaasspeciaalzaak Ed Boele.

Kinderen
Voor de kinderen is er bij Brasserie Beekink & Co een speelhoek met kleurplaten en speelgoed en staan er gerechten op de kaart voor ieder wat wils (o.a. pannenkoeken, tosti's etc).

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: