Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants

13 oktober 2009
Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants

Op de Algemene Leden Vergadering van de sector Restaurants van brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland is Serge Brans gekozen als nieuw bestuurslid van het sectorbestuur. Bij afwezigheid van een tegenkandidaat is hij bij acclamatie gekozen. Brans is zelf al jarenlang betrokken bij de sector en verheugd dat hij mee richting kan gaan geven aan de zaken die voor de restaurantsector zo belangrijk zijn. Serge Brans: "Het contact tussen de leden uit de sector en de gehele vereniging Koninklijke Horeca Nederland is voor mij een speerpunt. In het contact zichtbaar en bereikbaar zijn."

"Een echte horecaman!", aldus de sectorvoorzitter Restaurants Gijsbert Bianchi. Na de afronding van zijn horecaopleiding in 1988 begon Serge zijn eigen horecaonderneming al in 1991. Naast het ondernemen is hij ook een betrokken bestuurder die de maatschappelijke ontwikkelingen goed kent. Zo heeft hij voor het CDA in meerdere besturen gezeten. Serge is dus in staat om ook een brug te slaan tussen de overheid en ondernemers.

Serge is eigenaar van restaurant Chardiné in Heerlen. Daar staat gastheerschap en beleving hoog in het vaandel. Ook zijn gasten zijn van mening dat de uitstraling past bij waar het om draait in de horeca. Op de website IENS vermelden de gasten: "Ongelofelijk goed: hier verdienen ze een ster!’ De bediening combineert een ‘natuurlijke gastvrijheid’ met een ‘hoop vakkennis’: ‘op en top gastheerschap, zoals je dat nog maar zelden ziet’.

~De RestaurantKrant, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/brans-nieuw-bestuurslid-sector-restaurants/

Overig nieuws