Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants

13 oktober 2009 |
Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants<

Op de Algemene Leden Vergadering van de sector Restaurants van brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland is Serge Brans gekozen als nieuw bestuurslid van het sectorbestuur. Bij afwezigheid van een tegenkandidaat is hij bij acclamatie gekozen. Brans is zelf al jarenlang betrokken bij de sector en verheugd dat hij mee richting kan gaan geven aan de zaken die voor de restaurantsector zo belangrijk zijn. Serge Brans: "Het contact tussen de leden uit de sector en de gehele vereniging Koninklijke Horeca Nederland is voor mij een speerpunt. In het contact zichtbaar en bereikbaar zijn."

"Een echte horecaman!", aldus de sectorvoorzitter Restaurants Gijsbert Bianchi. Na de afronding van zijn horecaopleiding in 1988 begon Serge zijn eigen horecaonderneming al in 1991. Naast het ondernemen is hij ook een betrokken bestuurder die de maatschappelijke ontwikkelingen goed kent. Zo heeft hij voor het CDA in meerdere besturen gezeten. Serge is dus in staat om ook een brug te slaan tussen de overheid en ondernemers.

Serge is eigenaar van restaurant Chardiné in Heerlen. Daar staat gastheerschap en beleving hoog in het vaandel. Ook zijn gasten zijn van mening dat de uitstraling past bij waar het om draait in de horeca. Op de website IENS vermelden de gasten: "Ongelofelijk goed: hier verdienen ze een ster!’ De bediening combineert een ‘natuurlijke gastvrijheid’ met een ‘hoop vakkennis’: ‘op en top gastheerschap, zoals je dat nog maar zelden ziet’.

De RestaurantKrant, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: