Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants

13 oktober 2009 |
Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants<

Op de Algemene Leden Vergadering van de sector Restaurants van brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland is Serge Brans gekozen als nieuw bestuurslid van het sectorbestuur. Bij afwezigheid van een tegenkandidaat is hij bij acclamatie gekozen. Brans is zelf al jarenlang betrokken bij de sector en verheugd dat hij mee richting kan gaan geven aan de zaken die voor de restaurantsector zo belangrijk zijn. Serge Brans: "Het contact tussen de leden uit de sector en de gehele vereniging Koninklijke Horeca Nederland is voor mij een speerpunt. In het contact zichtbaar en bereikbaar zijn."

"Een echte horecaman!", aldus de sectorvoorzitter Restaurants Gijsbert Bianchi. Na de afronding van zijn horecaopleiding in 1988 begon Serge zijn eigen horecaonderneming al in 1991. Naast het ondernemen is hij ook een betrokken bestuurder die de maatschappelijke ontwikkelingen goed kent. Zo heeft hij voor het CDA in meerdere besturen gezeten. Serge is dus in staat om ook een brug te slaan tussen de overheid en ondernemers.

Serge is eigenaar van restaurant Chardiné in Heerlen. Daar staat gastheerschap en beleving hoog in het vaandel. Ook zijn gasten zijn van mening dat de uitstraling past bij waar het om draait in de horeca. Op de website IENS vermelden de gasten: "Ongelofelijk goed: hier verdienen ze een ster!’ De bediening combineert een ‘natuurlijke gastvrijheid’ met een ‘hoop vakkennis’: ‘op en top gastheerschap, zoals je dat nog maar zelden ziet’.

De RestaurantKrant, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: