Bocuse d'Or Europe: 20 chefs doen mee

15 december 2015 |
Bocuse d'Or Europe: 20 chefs doen mee<

Maar liefst 20 chefs doen mee aan de Europese finale van de Bocuse d'Or. Deze wedstrijd wordt op 10 en 11 mei gehouden in het
Hongaarse Boedapest. De 11 beste chefs gaan door naar de grote wereldfinale in Lyon die in januari 2017 gehouden wordt.

Deelnemers
De volgende deelnemende chefs zijn al bekend:

Belgie:
Peter Aesaert

Bulgarije:
Antonio Ivanov

Kroatië:
Tomislav Karamarko

Denemarken:
Morten Falk

Spanje:
Juan Manuel Salgado

Estland:
Dmitri Rooz

Finland:
Eero Vottonen

Frankrijk:
Laurent Lemal

IJsland:
Viktor Andrésson

Noorwegen:
Christopher William Davidsen

Nederland:
Jan Smink

Verenigd Koninkrijk:
Anthony Wright

Rusland:
Arthur Ovchinnikov

Zweden:
Alexander Sjögren

Turkije:
Mutlu Sevket Yilmaz

De chefs die Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, Italië en Zwitserland gaan vertegenwoordigen zijn nog niet bekend.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Columns Coronacrisis
Column Sico de Moel: Contact

Het klinkt misschien stom, maar ik had het echt even gemist: het contact met mijn gasten. Het deed me dan ook goed om een aantal vaste gasten weer even te kunnen zien. Vorige week zijn we begonnen met menu's voor thuis. We bezorgen in heel A...

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: