Maar liefst 20 chefs doen mee aan de Europese finale van de Bocuse d'Or. Deze wedstrijd wordt op 10 en 11 mei gehouden in het
Hongaarse Boedapest. De 11 beste chefs gaan door naar de grote wereldfinale in Lyon die in januari 2017 gehouden wordt.
Deelnemers
De volgende deelnemende chefs zijn al bekend:
Belgie:
Peter Aesaert
Bulgarije:
Antonio Ivanov
Kroatië:
Tomislav Karamarko
Denemarken:
Morten Falk
Spanje:
Juan Manuel Salgado
Estland:
Dmitri Rooz
Finland:
Eero Vottonen
Frankrijk:
Laurent Lemal
IJsland:
Viktor Andrésson
Noorwegen:
Christopher William Davidsen
Nederland:
Jan Smink
Verenigd Koninkrijk:
Anthony Wright
Rusland:
Arthur Ovchinnikov
Zweden:
Alexander Sjögren
Turkije:
Mutlu Sevket Yilmaz
De chefs die Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, Italië en Zwitserland gaan vertegenwoordigen zijn nog niet bekend.
Christel Tuin
Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!