Bobby van Galen F&B Professional of the Year

30 januari 2015 |
Bobby van Galen F&B Professional of the Year<

Roffel, roffel, roffel... De spanning is al wekenlang opgebouwd en via hospitality-management.nl mocht men de afgelopen weken stemmen op zijn of
haar favoriete F&B professional. Het interview met Suzanne de Zwaan in Hospitality Management maakte al een en ander los, waarna de poll op de website overspoeld werd met stemmers. Een geslaagde campagne. De jury had uiteindelijk het laatste woord: de top drie uit de poll werd stevig aan de tand gevoeld en beoordeeld. De jury bestond uit Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Arjen van den Hof (eigenaar Vondel Hotels), Yuri Dries (F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin) en Paul Sprakel (uitgever van Hospitality Management). Nu mag iedereen het eindelijk weten. Degene die zich een jaar lang 'F&B Professional of the Year' mag noemen is Bobby van Galen, oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag. Zojuist werd dit bekendgemaakt op het Jaargala van de AF&BM 2015.



Jury
De jury had het niet gemakkelijk dit jaar, maar het unieke concept en de doorzettingskracht van Bobby gaven de doorslag. Een dergelijk concept kende Nederland nog niet en Bobby is voornemens om het concept uit te rollen (hoe toepasselijk) naar andere steden in Nederland. De potentiële vestigingssteden laten zich dan uiteraard niet moeilijk raden...

Lange weg
De jury loofde de lange adem van Bobby. Bobby heeft vierenhalf jaar lang keihard gewerkt om het concept van de grond te krijgen. Van vergunning tot financiering... Het was geen gemakkelijke bevalling. Bobby van Galen is een man met karakter. Het concept is bovendien succesvol en spreekt tot de verbeelding. Chef Pierre Wind heeft zich verbonden aan Hoftrammm Tramrestaurant en is culinair eindverantwoordelijke.

Finalisten
De andere finalisten (Albert Kooy en Kimberley Krebs) hebben zich ook uitstekend gepresenteerd, aldus de jury. De jury was bovendien vol lof over hun presentaties. Opvallend is, dat er dit jaar een winnaar uit de koker komt die niet werkzaam is binnen de hotellerie. Verfrissend.

Foto: Cynthia Van Dijke, cynthia@vandijkefotografie.nl

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: