Van Kesteren maakt beste cateringbroodje

10 januari 2012 |
Van Kesteren maakt beste cateringbroodje<

Björn van Kesteren van Het Paleis op Schiphol is de winnaar van het Lekkerste Broodje Catering. Broodje 'New Destination' won de verkiezing op de Horecava 2012. Garry de Boer, culinair adviseur bij Hanos/ISPC, sprak vol lof over de winnaar. "Ik heb een goede techniek gezien, interessante snijwijze en de combinaties kloppen. Als je de ingrediënten ziet van het winnende broodje,
dan weet Van Kesteren waar hij mee bezig is", aldus De Boer.

De smaak
Bij de beoordeling van de broodjes is vooral gelet op de smaak. De match moet kloppen. Aan de buitenkant moet het broodje er goed uitzien en de smaak moet ook juist zijn.

Trotse moeder
Het was de 29ste keer dat deze wedstrijd werd gehouden. De ouders van Björn waren onwijs trots en blij. "Hij heeft er hard voor gewerkt. Dit is geweldig", aldus een trotse ouder.


De prijswinnaars op een rij: Bas Diks, Björn van Kesteren en Untara Samsuria

Tweede en derde prijs
De tweede prijs ging naar Bas Diks van het bedrijf Mealz Authentiek in Harreveld. Diks was de winnaar van vorig jaar. Broodje El Bulli Bol van Untara Samsuria eindigde op de derde plek.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: