Rosier ma�tre sommelier bij Cr�me Crue

21 oktober 2011 |

Axel Rosier gaat vanaf 1 november als ma√ģtre sommelier aan de slag bij restaurant Cr√®me Crue in Rijswijk. Rosier werkte in het verleden voor onder andere
Savarin in Rijswijk en De Nederlanden in Vreeland. Afgelopen jaar was hij actief bij House of Caviar and Fine Food Boutique in Den Haag.

Op naar de top
Het team van restaurant Crème Crue in Rijswijk ontwikkelt zichzelf continu en heeft zich tot doel gesteld om zich in de top van de Nederlandse gastronomie te vestigen. Er wordt vol spanning uitgekeken naar de beoordelingen in de culinaire gidsen die komende periode gaan uitkomen.

Met de komst van Rosier is weer een stap in de goede richting gezet. Hij is de opvolger van Christiaan Spoel die naar Hotel Corona in Den Haag is vertrokken.

Veel potentie
Patron Cuisinier Patrick Kelder is erg blij met de aanstelling van Rosier. "Axel is vanaf het eerste moment al zeer enthousiast en biedt een groot potentieel voor ons restaurant. Hij heeft al eens eerder op deze locatie aan het roer gestaan en was toen al verliefd op het pand."

Gast van begin tot eind in de watten
"Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij Crème Crue. Ik ga met een goed gevoel weg bij House of Caviar and Fine Food Boutique. Mijn hart ligt bij het geheel verwennen van de gast van A tot Z, iets wat één van de belangrijkste aspecten bij Crème Crue is. Ik zie het als een uitdaging om, samen met het zeer gemotiveerde team de gasten te laten genieten."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: