Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

13 januari 2010 |
Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

De buslading met medewerkers en vaste klanten van eetcafé Centraal in Soest ontstak in vurige blijdschap toen 'hun' Antonio van den Hengel op de Horecava werd uitgeroepen tot HorecaHeld van het jaar. Van den Hengel kreeg de meeste stemmen tijdens de verkiezing tot HorecaHeld van het jaar. Piet de Jongh van café De Beyerd uit Breda werd tweede en Marijke Vuik van BiercaféDoerak uit Delft kon uiterst trots zijn op haar derde plaats.

Feestelijk onthaal
De verkiezing tot HorecaHeld 2010 is dit jaar door brancheorganisatie SVH voor het eerst mede georganiseerd om gepassioneerde horecaondernemers te ondersteunen bij het vinden en binden en boeien van hun personeel. Sinds vorig jaar zijn er maandelijks nieuwe HorecaHelden gekozen. Daarom werden voorafgaand aan de verkiezing een aantal HorecaHelden feestelijk onthaald.

In iedereen schuilt een HorecaHeld
Bedoeling van de verkiezing is ook dat niet alleen de top van de horecabranche in de schijnwerper komt te staan, maar dat alle horeca-ondernemers in aanmerking komen voor een 'heldenverkiezing'.

Lancering Toolkit
Naast de verkiezing lanceerde SVH tegelijkertijd de SVH Toolkit die beschikbaar is gesteld via HorecaHelden.nl De tool helpt ondernemers kosteloos bij het zo goed mogelijk aantrekken, vasthouden en inspireren van werknemers. Volgens het SVH is er een groot tekort aan vakbekwaam personeel in de horeca. Belangrijk is dat ondernemers zich bewust worden van hun invloed op het personeelsbeleid.
Horecava 2010 Amsterdam, Frank Lindner

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecava%20nieuwsbericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20horecava%20nieuwsitem%0A%0Ahttp://www.decafekrant.nl/nieuws/antonio-van-den-hengel-horecaheld-2010/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN in actie! #BlackMonday: final sale horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert de landelijke campagne #BlackMonday, die op maandag 7 december van start gaat. Onder de noemer #BlackMonday worden horecaondernemers opgeroepen deel te nemen aan de landelijke actie. Met de campagne wil KHN duidelijk maken dat als de overheid niet per omga ...

Wet- en regelgeving
Cao horeca verlengd tot eind 2021

FNV Horeca, CNV Vakmensen en werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn overeengekomen de huidige cao in de horeca met een jaar te verlengen onder gelijke voorwaarden. De drie partijen zijn het er over eens dat d ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: