Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

19 mei 2016 |
Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag<

Anne&Max heeft op 17 mei haar eerste to-go locatie in Nederland geopend, gevestigd in de aanlooproute naar Den Haag CS. Een primeur voor de
landelijk groeiende franchiseformule. De gasten kunnen nu ook genieten van alles wat Anne&Max te bieden heeft als men op doorreis is. De vestiging is gelegen op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwal.

Al het goede van thuis voor onderweg
“Anne&Max To Go is een afgeleid concept van onze succesvolle huiskamer vestigingen in de binnensteden”, zegt Wobbe van Zoelen, oprichter en eigenaar van de nieuwe vestiging. “Hiermee bieden we alle goede producten van thuis om onderweg mee te nemen. Naast onze heerlijke bio-koffie en thee, hebben we een groot assortiment huisgemaakte, biologische producten en is dit onze eerste vestiging waar je complete verse broden kunt kopen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken ernaar uit om onze gasten vanaf vandaag te verwelkomen.”



Een jaar lang gratis koffie voor Anne&Max fans
Om de opening van de to-go vestiging te vieren met haar gasten, loofde Anne&Max een jaar lang gratis koffie uit onder de gasten die de afgelopen weken een selfie met hierop de raamsticker van de vestiging deelden via social media met de hashtag #AnneMaxToGoDenHaag. Anna Koetsier en Kiem Loon Chen hebben de actie gewonnen met hun leuke selfies en kunnen het komende jaar iedere dag bij Anne&Max To Go genieten van hun favoriete kop koffie.

Bijdrage voor Den Haag
Anne&Max wil graag onderdeel zijn van de omgeving waarin zij zich bevind. Daarnaast is het bedrijf zeer enthousiast zich te kunnen vestigen in Den Haag. Vanuit overhandigde Anne&Max tijdens de opening een cheque aan de Gemeente den Haag als bijdrage voor een project met jongeren in de stad.

Tweede vestiging op komst in Den Haag
De Anne&Max To Go wordt later dit jaar opgevolgd door een tweede vestiging, namelijk een grote huiskamer vestiging in de binnenstad van Den Haag. Daarmee biedt de formule een comfortabele ontmoetingsplek waar gasten terecht kunnen voor uitgebreid ontbijt, koffie met taart, lunch, High Tea en borrel.

Over Anne&Max
Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 9 vestigingen in heel Nederland, waaronder in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: