Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

22 maart 2019 | David Bakker

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO.

Een 2.0 versie waarmee ze aansluit op de inspirerende locatie in Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. STAN&CO Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend. Een plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar

Inspiratie in het interieur

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de    voormalige Diamantbeurs. In Capital C komen alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar: advertising, design, media, digital, kunst en communicatie. Het wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting. Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt.

STAN&CO Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een spectaculaire terras gebouwd die STAN&CO gaat runnen. Naar verwachting opent zij halverwege juni 2019 haar deuren.

Over STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag STAN&STRAKS. STAN&CO Amsterdam is straks alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: