Alpro speciaal voor professionals

22 oktober 2015 |
Alpro speciaal voor professionals<

Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ zijn plantaardige drinks van Alpro, speciaal ontwikkeld voor gebruik in
koffie. Barista’s bereiden hier de lekkerste warme en koude koffies mee. Beide producten zijn een goede aanvulling op het bestaande aanbod, om de koffiespecialiteiten op het menu verder uit te breiden.

Stijgende vraag
Alpro Soya ‘For Professionals’ is enkele jaren geleden op de markt gebracht om horecaondernemers de kans te bieden in te spelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Deze plantaardige variatie op opschuimmelk is inmiddels dan ook op vele menukaarten van koffiezaken terug te vinden.
Plantaardige drink
Begin dit jaar kwam Alpro met een uitbreiding van haar ‘For Professionals’ -range. Alpro Coconut ‘For Professionals’ heeft een subtiele kokossmaak en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in koffie. Deze plantaardige drink is zowel te gebruiken in warme (zoals latte’s en cappuccino’s) als koude bereidingen (zoals iced coffees en smoothies), daardoor leent het product zich perfect voor gebruik in alle seizoenen.

Microfoam
Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ geven een stevig, glanzend microfoam dat lang blijft staan, zijn gemakkelijk in gebruik en uitstekend te gebruiken voor latte art.
Beide producten van de ‘For Professionals’-range zijn 100% plantaardig, vrij van dierlijke vetten en licht verteerbaar, want van nature lactosevrij en bevatten geen zuivel, gluten en tarwe. De producten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verkrijgbaarheid
Beide producten zijn verkrijgbaar in een literverpakking en zijn lang houdbaar. Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals is o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Zegro Rotterdam en vestigingen van Sligro en Hanos. Klik hier voor meer informatie en laat je inspireren door de ‘For Professionals’-range.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: