All-inclusive concept in meubelboulevard

19 februari 2015 |
All-inclusive concept in meubelboulevard<

Onlangs is na een intensieve verbouwing Watertuin Spijkenisse geopend in de Meubelboulevard Spijkenisse. In navolging van de
succesvolle Watertuin in Naaldwijk is de 2e vestiging een feit. Tot aan de officiële opening medio maart zal deze pre-openingsperiode worden gebruikt om Spijkenisse en omgeving alvast kennis te laten maken met een all-inclusive concept.

Culinaire oase
Bijna de gehele 1e verdieping is getransformeerd en gerestyled tot een natuurlijke en sfeervolle culinaire oase. Het houten paviljoen is gebouwd op een vijver met diverse Koikarpers die de gasten kunnen voeren met speciaal Koikarpervoer. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. Voor kinderen is er een grote indoor speelkamer aanwezig en een aparte rookruimte voor de volwassen ontbreekt ook niet.

Veel kookstijlen
Diverse keukenstijlen zijn ondergebracht onder één dak: de Aziatische, Franse keuken, Mediterrane, Japanse keuken etc. Door de diverse ruimtes zijn verschillende keukens gesitueerd met de koks achter het buffet.

Uitgebreide keuze
Gevarieerde wokgerechten worden vers bereid. De grillchefs bakken biefstuk, T-bone steak, spareribs, lamskotelet, forel, gamba's, zalmfilet of coquilles op de plaat of in de enorme grillovens. Ook kunnen gasten vlees of vis laten bereiden op een echte Primo-kolenbarbecue. Tijdens de periode tot aan de officiële opening kunnen gasten profiteren van een pre-openingskorting tot 30 procent ter kennismaking.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: