All-inclusive concept in meubelboulevard

19 februari 2015
All-inclusive concept in meubelboulevard

Onlangs is na een intensieve verbouwing Watertuin Spijkenisse geopend in de Meubelboulevard Spijkenisse. In navolging van de
succesvolle Watertuin in Naaldwijk is de 2e vestiging een feit. Tot aan de officiële opening medio maart zal deze pre-openingsperiode worden gebruikt om Spijkenisse en omgeving alvast kennis te laten maken met een all-inclusive concept.

*Culinaire oase*
Bijna de gehele 1e verdieping is getransformeerd en gerestyled tot een natuurlijke en sfeervolle culinaire oase. Het houten paviljoen is gebouwd op een vijver met diverse Koikarpers die de gasten kunnen voeren met speciaal Koikarpervoer. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; natuursteen en hout maar ook veel planten en orchideeën. Voor kinderen is er een grote indoor speelkamer aanwezig en een aparte rookruimte voor de volwassen ontbreekt ook niet.

*Veel kookstijlen*
Diverse keukenstijlen zijn ondergebracht onder één dak: de Aziatische, Franse keuken, Mediterrane, Japanse keuken etc. Door de diverse ruimtes zijn verschillende keukens gesitueerd met de koks achter het buffet.

*Uitgebreide keuze*
Gevarieerde wokgerechten worden vers bereid. De grillchefs bakken biefstuk, T-bone steak, spareribs, lamskotelet, forel, gamba's, zalmfilet of coquilles op de plaat of in de enorme grillovens. Ook kunnen gasten vlees of vis laten bereiden op een echte Primo-kolenbarbecue. Tijdens de periode tot aan de officiële opening kunnen gasten profiteren van een pre-openingskorting tot 30 procent ter kennismaking.

Overig nieuws