All day breakfast diner 'by Jarmusch' opent in Rotterdam

Auteur: Redactie
Opening 1 mei 2023
All day breakfast diner 'by Jarmusch' opent in Rotterdam Foto: Mitchell van Voorbergen

Pancakes, vega breakfast burrito's, mimosa's en ‘eggs-any-way-you-like’ zover het oog kan zien. De tweede vestiging van 'by Jarmusch' opent 1 mei haar deuren op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam-west. Een American diner geïnspireerde, all day breakfast restaurant waar de gast kan genieten van ontbijtklassiekers.

“Er is een verschuiving gaande. Het nachtleven verplaatst zich steeds meer naar de vooravond en de stad wordt steeds eerder wakker. Ontbijten buiten de deur wint daarmee aan populariteit,” vertelt oprichter Ruben Venema over de veranderende ontbijtcultuur. “In landen zoals Noord-Amerika is buiten de deur ontbijten echt onderdeel van het dagelijks leven. We zien dat dit in Nederland ook steeds meer ingeburgerd raakt.” 

Foto: Titia Hahne

Het nieuwe pand van by Jarmusch beschikt over 250 vierkante meter aan binnenruimte en heeft een terras van 100 vierkante meter. Wat Ruben betreft is deze locatie pas het begin van de groei die hij voor ogen heeft voor zijn all day breakfast concept. “Als je succesvol kan verdubbelen, kan je ook verviervoudigen, enzovoorts. Uiteindelijk willen we in elke grote stad een by Jarmusch openen. We hebben vertrouwen in deze groei, omdat we heel hecht samenwerken met ons personeel. Hun betrokkenheid en professionaliteit is een onmisbare factor in het succes van by Jarmusch.”

“By Jarmusch is een plek waar jong en oud samenkomt om de dag goed te beginnen. Een plek waar gasten hun eerste bespreking van de dag hebben, opladen na een gezellige nacht of zelfs een eerste date beleven. We zijn ontzettend blij om deze locatie in Rotterdam te openen en de buurt te voorzien van onze ontbijtspecialiteiten.”

Over by Jarmusch

By Jarmusch opende voor het eerst haar deuren in 2017 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam. De breakfast diner is sindsdien een plek voor vroege vogels, ochtendmeetings of een rustig ontbijt of lunch met collega's of vrienden. Ook de nieuwe by Jarmusch serveert de hele dag door ontbijtklassiekers en moderne bowls, sappen en koffies.

Overig nieuws