67 D�lifrance-zaken in Nederland

2 september 2014 |
<

Het aantal restaurants van DĂ©lifrance breidt verder uit. Vorige week is in Reeuwijk een nieuw restaurant geopend. Deze nieuwste aanwinst ligt
centraal gelegen aan de Miereakker. Het restaurant hanteert ruime openingstijden. Gasten kunnen ’s ochtends vroeg aanschuiven voor een heerlijk Frans ontbijt en kunnen blijven tot en met het diner.

Supermarkt
Het restaurant is ideaal voor bezoekers van de naastgelegen supermarkt, welke na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie met Ă©Ă©n van de Franse lekkernijen. Maar ook voor andere bezoekers biedt het restaurant voor ieder wat wils. Een uitgebreid ontbijt, lunch of heerlijke high wine aan het eind van de middag. Dit alles kan worden genuttigd in het bijna 50 zitplaatsen tellende restaurant. Met mooi weer kan er tevens worden plaatsgenomen op het terras met maar liefst 60 zitplaatsen.

Bezorgen
Voor gasten die minder tijd hebben, is het mogelijk om een bestelling af te halen bij de take-away. Vanaf oktober zal het restaurant ook starten met een bezorgservice.
Het restaurant staat onder leiding van Jim Koster en zijn vrouw Renate, tevens eigenaren van de naastgelegen supermarkt.

DĂ©lifrance Franchise Formule
Met de opening van het restaurant in Reeuwijk komt het aantal restaurants in Nederland binnen de DĂ©lifrance Franchise Formule op 67.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: