67 Délifrance-zaken in Nederland

2 september 2014
67 Délifrance-zaken in Nederland

Het aantal restaurants van Délifrance breidt verder uit. Vorige week is in Reeuwijk een nieuw restaurant geopend. Deze nieuwste aanwinst ligt
centraal gelegen aan de Miereakker. Het restaurant hanteert ruime openingstijden. Gasten kunnen ’s ochtends vroeg aanschuiven voor een heerlijk Frans ontbijt en kunnen blijven tot en met het diner.

*Supermarkt*
Het restaurant is ideaal voor bezoekers van de naastgelegen supermarkt, welke na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie met één van de Franse lekkernijen. Maar ook voor andere bezoekers biedt het restaurant voor ieder wat wils. Een uitgebreid ontbijt, lunch of heerlijke high wine aan het eind van de middag. Dit alles kan worden genuttigd in het bijna 50 zitplaatsen tellende restaurant. Met mooi weer kan er tevens worden plaatsgenomen op het terras met maar liefst 60 zitplaatsen.

*Bezorgen*
Voor gasten die minder tijd hebben, is het mogelijk om een bestelling af te halen bij de take-away. Vanaf oktober zal het restaurant ook starten met een bezorgservice.
Het restaurant staat onder leiding van Jim Koster en zijn vrouw Renate, tevens eigenaren van de naastgelegen supermarkt.

*Délifrance Franchise Formule*
Met de opening van het restaurant in Reeuwijk komt het aantal restaurants in Nederland binnen de Délifrance Franchise Formule op 67.

Overig nieuws