1e editie Wine & Whisky festival BARN47

15 mei 2018 | David Bakker

Op zaterdag 19 mei vindt de eerste editie van BARN47’s Wine&Whisky Festival plaats. Tussen 15.00 en 21.00 uur kunnen gasten een route bewandelen langs verschillende wijn – en whiskystands. BARN47 heeft speciaal voor deze dag het ‘W&W paspoort’ geïntroduceerd, waarmee tientallen wijnen en whisky’s kunnen worden geproefd én beoordeeld. Laat je verrassen door een specifieke druif of karakteristieke Ierse scotch. De persoonlijke favorieten zijn immers per fles te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. ‘’Wij steken met dit festival de nostalgische proeverij in een geheel nieuw jasje’’ vertelt mede-eigenaar Michel de Jong.

W&W Paspoort

Het nieuwe bruisende festival staat geheel in het teken van het persoonlijk smaakprofiel van alle wijn – en whisky liefhebbers. Iedereen mag zich deze dag namelijk een kenner noemen met het persoonlijke W&W paspoort, dat bij binnenkomst van het evenement wordt meegegeven. Wijnkenners vertellen je
bij de stands verhalen over de geschiedenis van de bijzondere blends, merken en smaken. In het paspoort kun je precies bijhouden wat jouw favoriete wijnen en whisky’s zijn. De flessen zijn te koop bij BARN47 voor een schappelijke prijs. Natuurlijk gaat het proeven van de alcoholische versnaperingen niet gepaard met een lege maag. Daarom hebben de chef-koks overheerlijke bites
bereid die de smaakpapillen optimaal activeren. Niet weg te krijgen bij het Haagse foodparadijs en behoefte aan een volwaardig diner? Schuif dan aan bij de ‘Barn Tasting’ en krijg de volledige ticketprijs van 5 euro terug! Tickets voor het festival zijn van te voren te reserveren via de website of te koop in het restaurant.

Over BARN47

BARN47 staat voor divers én fresh food. In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Gasten krijgen een uniek kijkje in de open keukens waar keukenbrigades met ieder een eigen specialisme en oog voor detail werken aan gerechten uit verschillende werelddelen. Het restaurantgedeelte is geheel in de stijlvan een New York’s pakhuis ingericht en heeft een industriële look and feel. Het complete plaatje vaneen hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen de nodige stijl en allure. Inspiratie voor de inrichting haalde mede-eigenaar Marc de Gier uit de foodhallen van Madrid en Kopenhagen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Achtergronden
Juni-editie: Basiliek*, Alcoholwet, Peter Klosse en veel meer

In de laatste editie van De RestaurantKrant mochten we op audiëntie bij smaakprofessor Peter Klosse, hij maakt zich zorgen over de manier waarop we met ons voedsel omgaan. Rik Jansma, eigenaar en chef cuisinier van Restaurant Basiliek*, vertelt in een uitgebreid interview zijn geheimen over suc...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: